Follow us

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε μια σειρά Hei Poa

Πάρε μέρος στην κλήρωση για ένα σετ Hei Poa, που περιλαμβάνει το Multi-purpose pure monoi oil-tiare, ένα αντιηλιακό Μonoi Lotion SPF20 και ένα balm

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε μια σειρά Hei Poa


Πάρε μέρος στην κλήρωση για ένα σετ με ένα HEI POA Multi-purpose pure monoi oil-tiare, ένα αντιηλιακό HEI POA Monoi Lotion SPF20 και ένα HEI POA balm


Ενίσχυσε το μαύρισμά σου συνδυάζοντας την αντιηλιακή προστασία και την απόλαυση με λάδι Monoi από την Ταϊτή και ζήσε την εμπειρία της πολυνησιακής παράδοσης. Πρόκειται για μια σειρά που συντροφεύει τις καλοκαιρινές διακοπές όλων των fashionistas και βρίσκεται πάντα μέσα στο νεσεσέρ των beauty addicts.

Το Monoi αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής.
Με άλλα λόγια, το Monoi είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό καλλυντικό συστατικό καθώς έχει καταπραϋντικές και εξυγιαντικές του ιδιότητες. Αρχικά το χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά σε παραδοσιακές τελετουργίες. Σήμερα όμως διατηρεί ένα σημαντικό ρόλο στη καθημερινότητα των Πολυνήσιων με χρήσεις όπως βρεφικό μασάζ, περιποίηση προσώπου ή ακόμα και ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής.


Monoi, μία παράδοση αιώνων

Υπάρχουν τόσες διαφορετικές συνταγές με Monoi όσα νησιά στη Πολυνησία. Η γνώση περνάει από γενιά σε γενιά. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ όλων αυτών των συνταγών: ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare.
Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την ποιότητα, την τοπική παραγωγή και τη γνησιότητα του. Τα άνθη Tiare Ταϊτής και η πολυνησιακή καρύδα από την Ταϊτή είναι τα δύο συστατικά της προστατευμένης αυτής συνταγής. Tα προϊόντα Monoi HEI POA είτε στη παραλία είτε στη πόλη προσφέρουν ένα μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα προκαλώντας τον κόσμο να ταξιδέψει, έστω και νοερά.



ΜΟΝΟΪ LOTION SPF20

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε μια σειρά Hei Poa

Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα σώματος που προσφέρει βαθύ μαύρισμα, εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή χάρη στην μη λιπαρή υφή του, ενώ η ειδική σύνθεσή του αποτρέπει την ενοχλητική άμμο να κολλάει στην επιδερμίδα σου.
Είναι κατάλληλο για σκούρες ή για ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες ενώ δεν περιέχει parabens και είναι μη αλλεργιογόνο.



HEI POA Multi-purpose pure monoi oil-tiare

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε μια σειρά Hei Poa - εικόνα 2

Το multi-purpose pure Monoi oil προέρχεται από τα άνθη Tiare της Ταϊτής, τα οποία είναι πλούσια σε τερπένια και εστέρες χαρίζοντας στο Monoi τις καταπραϋντικές και εξυγιαντικές του ιδιότητες. Το λάδι copra που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, προσδίδει μία απαλή και μεταξένια υφή.

HEI POA TAHITI MONOI BALM

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε μια σειρά Hei Poa - εικόνα 3


Πρόκειται για ένα balm πολλαπλών χρήσεων με άρωμα από άνθος Tiare, το εμβληματικό λουλούδι της Ταϊτής, που θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά και το σώμα. Προσφέρει μια πραγματικά αισθησιακή απόλαυση, εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές τελετουργίες περιποίησης των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής.
Περιέχει έλαιο Monoi από την Ταϊτή, αναγνωρισμένο για τις θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες, και βούτυρο καριτέ. Για να το εφαρμόσεις σωστά θερμαίνεις μια μικρή ποσότητα από το balm στα χέρια και στη συνέχεια κάνεις απαλό μασάζ στο σώμα και τα μαλλιά.

Πού θα βρεις τη σειρά HEI POA:
attica Golden Hall & City Link
Carelab by attica –Μεταξά 27, Γλυφάδα
Carelab by attica-Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα

Για να μπεις στην κλήρωση και να γίνεις μια από τις 5 τυχερές που θα αποκτήσουν ένα σετ με ένα HEI POA Multi-purpose puremonoi oil-tiare, ένα αντιηλιακό HEI POA MONOI LOTION SPF20 και ένα HEIPOA balm κάνε κλικ εδώ



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ