Follow us

Μiranda Kerr: Η super-γρήγορη περιποίηση προσώπου και σώματος που ακολουθεί

Ισχυρίζεται οτι διαρκεί μόνο 15 λεπτά και έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

miranda-def

Ισχυρίζεται οτι διαρκεί μόνο 15 λεπτά και έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Μiranda Kerr είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο περιζήτητα supermodels παγκοσμίως.

Όταν ρωτήθηκε για την καθημερινή περιποίησή της ισχυρίστηκε (όπως τα περισσότερα μοντέλα) οτι κάνει πολύ απλά πράγματα. Μας είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, κρίνοντας από το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που έχει η όποια μέθοδος χρησιμοποιεί ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να πει με λεπτομέρειες τα βήματα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της η ίδια δε δίστασε να μοιραστεί τα μυστικά της!

Μiranda Kerr: Η super-γρήγορη περιποίηση προσώπου και σώματος που ακολουθεί

Όπως έχει πει και η ίδια: “Έχω πολύ λίγο χρόνο τα πρωινά, καταλαβαίνετε πώς είναι να έχεις στο σπίτι ένα μικρό παιδί” (Ο γιος της Flynn είναι 3 χρονών). “Έχω βάλει στόχο η προσωπική μου περιποίηση να μην παίρνει ποτέ παραπάνω από 15 λεπτά”


Σε αυτά τα 15 λεπτά λοιπόν η Miranda πρέπει να προλάβει το ντους, την καθημερινή απολέπιση, ενυδάτωση, styling μαλλιών και makeup. Ιδανικά, και να φτιάξει ένα υγιεινό smoothie πριν φύγει. Εντυπωσιακό ε;

Aς δούμε τα βήματα της φιλικής προς την ταχύτητα ρουτίνας της.

Για να ξυπνάς κάθε μέρα όμορφη:
Πιες ένα ποτήρι χλιαρό νερό με το χυμό από μισό λεμόνι με το που θα ξυπνήσεις. Έτσι κινητοποιείς το πεπτικό σου σύστημα για όλη την ημέρα και όχι μόνο. (Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής της συνηθειας)

Μiranda Kerr: Η super-γρήγορη περιποίηση προσώπου και σώματος που ακολουθεί - εικόνα 2

Πριν το ντους: Το στεγνό βούρτσισμα σε όλο το σώμα είναι απαραίτητο για να έχεις καλή κυκλοφορία του αίματος και να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Ξεκινάς από τα πόδια και σιγά σιγά προχωράς προς το επάνω μέρος του σώματος. Καντο πριν μπεις στο ντους.

Στο ντους:
Εδώ συνδυάζουμε και τον καθαρισμό στο πρόσωπο και στο σώμα, το καθένα με το ειδικό σαπούνι του. Κάνοντας αφρό καθαρίζουμε την επιδερμίδα και ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Μετά το ντους:
Μετά το σκούπισμα με μια βαμβακερή πετσέτα, μια τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο είναι ό,τι πρέπει. Όσο απορροφάται, απλώνεις το ενυδατικό γαλάκτωμα στο σώμα σου!

Στα μαλλιά:

Η Miranda εξομολογείται οτι λούζει τα μαλλιά της το βράδυ, έτσι ώστε να στεγνώσουν φυσικά μέχρι την άλλη μέρα και τό μόνο που έχει να κάνει το πρωί είναι να τα χτενίσει όπως θέλει. Οι πλεξίδες και ο ψηλός κότσος είναι από τα αγαπημένα της χτενίσματα για το καλοκαίρι καθώς είναι χαριτωμένα και απαιτούν ελάχιστο χρόνο.

Μiranda Kerr: Η super-γρήγορη περιποίηση προσώπου και σώματος που ακολουθεί - εικόνα 3






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ