Follow us

The Bloomsbury Girls: Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου Burberry

Για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014. Plus: Το βερνίκι νυχιών που ξεχωρίσαμε!

The Bloomsbury Girls: Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου Burberry

Η νέα συλλογή του οίκου Burberry μας δίνει μια μικρή γεύση από τις νέες τάσεις, λίγο πριν καλωσορίσουμε και επίσημα το φθινόπωρο.

Η «The Bloomsbury Girls» είναι εμπνευσμένη από το κορίτσι του Bloomsbury, μια περιοχή του κεντρικού Λονδίνου όπου ανέκαθεν σύχναζαν καλλιτέχνες και διανοούμενοι, με πινελιές από μελιτζανί και ροζ, χρώματα ζωγραφισμένα με το χέρι που διαχέονται από ελεύθερο πνεύμα, όπως παρουσιάστηκαν στην συλλογή που παρουσιάστηκε στην επίδειξη της γυναικείας σειράς ρούχων Burberry Prorsum Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

What's new:
Το βερνίκι νυχιών Burberry Nail Polish παρουσιάζεται σε πέντε νέες αποχρώσεις και η παλέτα σκιών για τα μάτια Complete Eye Palette σε απόχρωση Nude Blush και Slate Blue, διαθέσιμες από τον Σεπτέμβριο του 2014.

The Bloomsbury Girls: Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου Burberry

The Bloomsbury Girls: Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου Burberry - εικόνα 2

To κορίτσι του Bloomsbury έχει μάτια βαμμένα από ένα κύμα σε δαμασκηνί και μελιτζανί απόχρωση για να αντανακλούν τις πινελιές του καλλιτέχνη. Σκιά ροζ τριαντάφυλλου να αναμειγνύεται απαλά κάτω από το μάτι, τονίζοντας το φυσικό βάθος. Οι βλεφαρίδες παραμένουν γυμνές και τα φρύδια φυσικά περιποιημένα. Τα χείλη είναι ροζ και απαλά τονισμένα. Η επιδερμίδα έχει ματ απαλό τελείωμα με μία δόση φρεσκάδας ενώ τα νύχια με μία βαθιά μελιτζανί απόχρωση ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

The Bloomsbury Girls: Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου Burberry - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ