Follow us

Kate Moss - Cara Delevingne: Φωτογραφίζονται μαζί για το νέο άρωμα My Burberry

Το νέο λανσάρισμα ενός οίκου που αγαπάμε

Kate Moss - Cara Delevingne: Φωτογραφίζονται μαζί για το νέο άρωμα My Burberry

Ο Σεπτέμβρης του 2014 σηματοδοτεί το λανσάρισμα του My Burberry - τουπιο σημαντικού νέου αρώματος του οίκου Burberry μέχρι σήμερα.

Εμπνευσμένο από έναν κήπο του Λονδίνου μετά τη βροχή, το My Burberry παίρνει το όνομά του από τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναφέρονται στην εμβληματική γκαμπαρντίνα τους. Παράλληλα, το νέο αυτό άρωμα αιχμαλωτίζει τη μυρωδιά του Λονδρέζικου κήπου μετά τη βροχή ενώ το υγρό του αρώματος θυμίζει τη χαρακτηριστική απόχρωση τουμελιού, ένα από τα τρία χρώματα που χρησιμοποιείται στη Heritage TrenchCoat συλλογή της μάρκας.

Ένα διαχρονικά κλασικό άρωμα με ένα έντονα λουλουδάτο χαρακτήρα, είναι η απόλυτη έκφραση του παρελθόντος και του μέλλοντος της μάρκας, εμπνέοντας αυτοπεποίθηση, κομψότητα αλλά και διακριτικότητα με ένα τυπικό βρετανικό τρόπο.

Για την καμπάνια του νέου αρώματος My Burberry φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά η Kate Moss και η Cara Delevingne, ποζάροντας στον φακό του Mario Testino και με τη δημιουργική καθοδήγηση του Christopher Bailey.

Kate Moss - Cara Delevingne: Φωτογραφίζονται μαζί για το νέο άρωμα My Burberry

Φορώντας τη γκαμπαρντίνα Sandringham στην απόχρωση του μελιού, η Kate και η Cara ενσωματώνουν μια αίσθηση ατομικότητας, αισιοδοξίας και κληρονομιάς που περικλείονται έγκλειστα στο My Burberry.

Kate Moss - Cara Delevingne: Φωτογραφίζονται μαζί για το νέο άρωμα My Burberry - εικόνα 2

Βρετανικά είδωλα στη καρδιά της οικογένειας Burberry, οι δύο γυναίκες προσωποποιούν αβίαστα το πνεύμα του My Burberry. Αυθεντικές και με αυτοπεποίθηση, ενσαρκώνουν την αίσθηση της ατομικότητας, την αισιοδοξία και την κληρονομιά που μια γυναίκα αισθάνεται όταν φοράει το My Burberry.

Kate Moss - Cara Delevingne: Φωτογραφίζονται μαζί για το νέο άρωμα My Burberry - εικόνα 3

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το γυάλινο μπουκάλι, σχεδιασμένο από τον Christopher Bailey, και ο συνολικός σχεδιασμός αντικατοπτρίζουν τις λεπτομέρειες της γκαμπαρντίνας Burberry: το έντονο καπάκι με το κοκάλινο τελείωμα αντηχεί τα ξεχωριστά κουμπιά της και ο κόμπος, δεμένος με το χέρι, είναι από ύφασμα γκαμπαρντίνας υφασμένη στην Αγγλία, τιμώντας το ύφασμα που εφηύρε ο Thomas Burberry πάνω από 100 χρόνια πριν. Το μπουκάλι φυλάσσεται σε ένα κουτί στο χρώμα της γκαμπαρντίνας. Το εσωτερικό, επενδυμένο με χρυσό χρώμα έχει ανάγλυφο το χαρακτηριστικό καρό μοτίβο της Burberry.

Kate Moss - Cara Delevingne: Φωτογραφίζονται μαζί για το νέο άρωμα My Burberry - εικόνα 4

Η καμπάνια θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβρη του 2014 με μία ψηφιακήπαγκόσμια καινοτομία. Μία περιορισμένη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ MyBurberry pret-a porter, δημιουργημένα γύρω από την εμβληματικήγκαμπαρντίνα, θα συμπέσει με το λανσάρισμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ