Follow us

Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις την ΒΒ limited edition από την Garnier;

Η κρέµα που λύνει όλα τα προβλήµατα της επιδερµίδας µε µία µόνο κίνηση, άλλαξε όψη και κυκλοφορεί με limited edition ανανεωμένη συσκευασία

Η κρέµα που λύνει όλα τα προβλήµατα της επιδερµίδας µε µία µόνο κίνηση, άλλαξε όψη και κυκλοφορεί στην αγορά με limited edition ανανεωμένη συσκευασία.

Η κρέµα που λύνει όλα τα προβλήµατα της επιδερµίδας µε µία µόνο κίνηση, άλλαξε όψη και κυκλοφορεί στην αγορά με limited edition ανανεωμένη συσκευασία.


Η ΒΒ Cream της Garnier «ντύθηκε» με την αγάπη των ΒΒ maniacs και κυκλοφορεί στην αγορά με ανανεωμένη, μοναδική συσκευασία. Η Garnier κάλεσε τις fans από το facebook page της να μιλήσουν για την αγαπημένη τους ΒΒ και να πουν τι είναι για εκείνες η Garnier BB Cream. Μερικές από τις BB fanatics δήλωσαν ότι την έχουν ερωτευτεί, άλλες νιώθουν πιο όμορφες από ποτέ φορώντάς την ενώ παραδέχτηκαν ότι παραμένει το μυστικό ομορφιάς τους.

Η ΒΒ Cream της Garnier έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας κάθε γυναίκας, καλύπτοντας και τις 5 ανάγκες της επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση. Τι ακριβώς κάνει; Ως ένα κομμάτι της νέας γενιάς κρεµών για άµεσα ορατό αποτέλεσµα αλλά και µε µακροπρόθεσµη δράση, η Garnier BB Cream:
- Χαρίζει ομοιόμορφη όψη,
- Καλύπτει γραμμές και ατέλειες,
- Ενισχύει την υγιή λάμψη,
- Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και
- Προστατεύει από τις ακτίνες UV.

Η σύνθεση της Garnier BB Cream έχει γίνει αντικείµενο αναφοράς στον κόσµο των προϊόντων φροντίδας της Garnier, που καινοτόμησε µε την πρώτη κρέµα που προσαρµόζεται στις ανάγκες της επιδερµίδας για άµεσα ορατό αποτέλεσµα που συνδυάζεται µε µία θεραπευτική µακροπρόθεσµη δράση, ειδικά σε θέµατα όπως η οµοιόµορφη όψη, η απόλαυση της εφαρµογής, η αίσθηση άνεσης, το άρωµα και η θρέψη της επιδερµίδας, τα οποία προσφέρει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Σε αυτές τις ιδιότητες, η Garnier έχει προσθέσει τις ιδιότητες των προϊόντων µακιγιάζ, δηλαδή: οµοιόµορφη όψη, λεία επιδερµίδα αλλά και τέλεια κάλυψη των λεπτών γραµµών και ατελειών της επιδερµίδας.

Η περισσότερη προσοχή έχει δοθεί στην υφή της, προκειµένου η εφαρµογή της Garnier BB Cream να είναι µία στιγµή αληθινής απόλαυσης και άνεσης. Με καλυπτική και ελαφρά κρεµώδη υφή, απαλή αλλά και µη λιπαρή, η Garnier BB Cream απλώνεται εύκολα για ένα οµοιόµορφο αποτέλεσµα, επιτρέποντας παράλληλα στην επιδερµίδα να αναπνέει. Ωραία και δροσερή, προσφέρει µία λεπτή και µοναδική κάλυψη που δεν φαίνεται, για ένα αποτέλεσµα λαµπερό και διαρκές.


Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις την ΒΒ limited edition από την Garnier;

Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις την ΒΒ limited edition από τη Garnier;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ