Follow us

Πρεμιέρα ομορφιάς με μια εκθαμβωτική Charlotte Casiraghi

Το video της νέας σειράς καλλυντικών του οίκου Gucci

gucci-cosmetics

Το video της νέας σειράς καλλυντικών του οίκου Gucci


Το αποτέλεσμα είναι σαν μια αισθησιακή ματιά στον κόσμο της Gucci Cosmetics. Οι φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott απαθανατίζουν τη σαγηνευτική Charlotte ενώ οι Fabien Baron και Darius Khondji είναι οι δημιουργοί πίσω από την ψηφιακή εκδοχή της νέας ιστορίας του οίκου.

Πρεμιέρα ομορφιάς με μια εκθαμβωτική Charlotte Casiraghi

Σχετικά με την ίδια τη σειρά καλλυντικών, η Frida Giannini-creative director του οίκου- δούλεψε με την Pat MacGrath, τη δύναμη πίσω από τα fashion shows της Gucci για πάνω από δέκα χρόνια τώρα.

Η MacGrath επιμελείται η ίδια της δημιουργίας των νέων πλούσιων χρωμάτων της σειράς καλλυντικών και φυσικά όλου του look της Casiraghi στη νέα διαφημιστική εκστρατεία.


Το φιλμ που έδωσε στη δημοσιότητα η Gucci απεικονίζει την πρωταγωνίστρια να κάνει το makeup της καθώς προετοιμάζεται για να glam βραδιά. Η χρυσή τουαλέτα της (εννοείται Gucci) τονίζει τη θηλυκότητά της ενώ τα καλλυντικά που διαλέγει την απογειώνουν.

Hint: Κάποια από αυτά είναι το κραγιόν “Iconic Red”, η σκιά “Iconic Gold” και το Opulent Black mascara, αν θέλεις να δημιουργήσεις το makeup για τον εαυτό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ