Follow us

Sephora: Μην χάσεις το party εγκαινίων του νέου καταστήματος στην Κηφισιά

Ο αγαπημένος μας χώρος μεταφέρθηκε και σε περιμένει 

Sephora: Μην χάσεις το party εγκαινίων του νέου καταστήματος στην Κηφισιά
Το αγαπημένο μας κατάστημα Sephora Κηφισιάς, μεταφέρθηκε στη νέα διεύθυνση, Λεβίδου 8. Μάθε τις λεπτομέρειες για το party εγκαινίων.

Γιατί είναι αγαπημένο; Τα Sephora, τα πιο διάσημα καταστήματα σε Ευρώπη και Αμερική, ξεχωρίζουν για το περιβάλλον τους, που βασίζεται στην λιτή πολυτέλεια ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά. Οι συσκευασίες και τα προϊόντα ξεχωρίζουν πάνω στο άσπρο και μαύρο φόντο και υπάρχει καλύτερη δυνατότητα επιλογής. Στα Sephora βρίσκεις όλες τις γνωστές μάρκες καλλυντικών και τα επώνυμα αρώματα, καθώς και τις κατ΄ αποκλειστικότητα πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις, όπως Make Up For Ever, Benefit, Strivectin,Rexaline και Dr. Brandt.

Sephora: Μην χάσεις το party εγκαινίων του νέου καταστήματος στην Κηφισιά

Μεταξύ άλλων, τα SEPHORA έχουν τα δικά τους ομώνυμα καλλυντικά που χάρη στην ποιότητα και την συσκευασία τους θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα σε όλο το κόσμο. Μεγάλη ποικιλία από σκιές, αφρόλουτρα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις, κρέμες σώματος που ταξιδεύουν το μυαλό και όλα τα ασύλληπτα gadgets και αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινή ομορφιά ένα ατέλειωτο παιχνίδι.

Sephora: Μην χάσεις το party εγκαινίων του νέου καταστήματος στην Κηφισιά  - εικόνα 2

Παράλληλα, όταν επισκέπτεσαι ένα κατάστημα Sephora, έχεις απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να εξερευνήσεις μόνη σου όλα προϊόντα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ωστόσο, πάντα λίγο πιο εκεί θα βρίσκεται ένας υπάλληλος από το εξειδικευμένο προσωπικό να σου λύσει όλες τις απορίες. Άλλωστε, αξίζει να αναφερθεί, ότι δεν είναι τυχαίο που οι celebrities σε όλον τον κόσμο επιλέγουν τα Sephora για την προσωπική τους εμπειρία ομορφιάς!

Τέλος, μην ξεχάσεις να δώσεις στο ταμείο την δικιά σου κάρτα μέλους. Αν είναι κάποιος στο club SEPHORA, αποκτά αμέσως μοναδικά προνόμια: ειδικές τιμές, προσφορές, δώρα, προσωπική περιποίηση κ.α. Χάρη στην κάρτα, το κατάστημα γνωρίζει προσωπικά την κάθε πελάτισσα, μαθαίνει τις ανάγκες της και έτσι μπορεί να προσφέρει κάθε φορά την καλύτερη επιλογή.

Μην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το νέο κατάστημα Sephora στην Κηφισιά, Λεβίδου 8!

Το party εγκαινίων θα γίνει την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου! Ο Athens Dee Jay και ο Κώστας Ζήκος θα είναι εκεί και θα εκπέμπουν Live από τις 18.00 μέχρι τις 21.00, σε ένα event γεμάτο μουσική, κέφι και πολλές εκπλήξεις!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ