Follow us

«Ενεργοποίησε» την άμυνα της επιδερμίδας σου και ενίσχυσε την ομορφιά που βρίσκεται ήδη μέσα σου!

Η Shiseido σου παρουσιάζει το Ultimune που ενισχύει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος και προσφέρει νεανική και εμφανώς πιο λαμπερή όψη

Το απόλυτο μυστικό για τέλεια επιδερμίδα

Θέλεις κι εσύ να απαλλαγείς από τα πιθανά ορατά σημάδια γήρανσης και να δώσεις στο δέρμα σου τη φροντίδα που του αξίζει; Η Shiseido σου παρουσιάζει το Ultimune που ενισχύει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος και προσφέρει νεανική και εμφανώς πιο λαμπερή όψη.

Η επιδερμίδα σου βάλλεται καθημερινά από «εχθρούς», όπως περιβαλλοντικές επιθέσεις, συναισθηματικό stress, γήρανση κ.α., που την αποδυναμώνουν και καταστρέφουν τη λεία και ιδανική όψη της. Το δικό της σύστημα άμυνας προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλα όσα την επηρεάζουν με επιζήμιο τρόπο με σκοπό να διατηρήσει την ομορφιά και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Ωστόσο, το κύτταρο που διαφυλάσσει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος- το κύτταρο Langerhans- αποτελεί μόλις το 2%-5% της επιδερμίδας. Παράλληλα, ο επικεφαλής ερευνητής των εργαστηρίων κυτταρικής βιολογίας της Shiseido στην Ιαπωνία, Dr Junichi Hosoi, απέδειξε ότι τα κύτταρα αυτά δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε με το πέρασμα των χρόνων.

Η λύση όμως βρέθηκε και ακούει στο όνομα Ulitmune! Η Shiseido δημιούργησε το Ultimune, αυτή τη πρωτοποριακή σύνθεση, που στοχεύει απευθείας στα κύτταρα Langerhans, με στόχο να επανορθώσει τις λειτουργίες τους και να τα ενεργοποιήσει εκ νέου.

«Ενεργοποίησε» την άμυνα της επιδερμίδας σου και ενίσχυσε την ομορφιά που βρίσκεται ήδη μέσα σου!

O «ενεργοποιητής» Ultimune δεν επανορθώνει απλά τις ορατές ατέλειες, αλλά συνιστά το πρώτο προϊόν που ενισχύει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος για αντίσταση, προστασία, ανάπλαση και περαιτέρω ενδυνάμωση ενάντια στους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι η δύναμη που χρειάζεται το δέρμα σου για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Με το Ultimune το δέρμα αποκτά και πάλι την απόλυτη, διαχρονική ομορφιά του: τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς προβλήματα, που λάμπει από ομορφιά και υγεία και έχει απαλλαχτεί από όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις; Δύο ομάδες ατόμων με ηλικίες 20 και 50 ετών, το έκαναν για έξι εβδομάδες, αποδεικνύοντας επιστημονικά ότι μετά την εφαρμογή του Ultimune οι αμυντικές λειτουργίες των κυττάρων Langerhans βελτιώθηκαν.

Μεταξύ άλλων, η Shiseido έχει για σένα περισσότερα ενδιαφέροντα νέα.

Το αγαπημένο μας beauty brand σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την «την ομορφιά που βρίσκεται ήδη μέσα σου», όπως είναι η νέα υπογραφή, στο νέο Shiseido Experience Center, ένα χώρο αποκλειστικά φτιαγμένο ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βιώσει μια μοναδική Shiseido εμπειρία.

«Ενεργοποίησε» την άμυνα της επιδερμίδας σου και ενίσχυσε την ομορφιά που βρίσκεται ήδη μέσα σου! - εικόνα 2

Εκεί οι λάτρεις της Shiseido θα μπορούν να εξασφαλίσουν μια εξειδικευμένη επιστημονική ανάλυση δέρματος από ειδικά καταρτισμένες αισθητικούς, να δοκιμάσουν τα κατάλληλα προϊόντα για τις δικές τους ανάγκες και να δημιουργήσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα περιποίησης και ομορφιάς. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια εξατομικευμένη περιποίηση προσώπου και μακιγιάζ σε ένα χώρο συνώνυμο της Ιαπωνικής φιλοξενίας.

«Ενεργοποίησε» την άμυνα της επιδερμίδας σου και ενίσχυσε την ομορφιά που βρίσκεται ήδη μέσα σου! - εικόνα 3

Το Shiseido Experience Center σε περιμένει καθημερινά (12:00 με 20:00) στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού & Βουλής 17, 1ος όροφος) και σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη διαχρονική ομορφιά!

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Shiseido Experience Center είναι δωρεάν κατόπιν ραντεβού στο 210 -3235141.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ