Follow us

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails

Γίνε μια από τις 15 τυχερές που θα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν όλες τις τάσεις στα νύχια απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη περιποίηση των άκρων

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα αγαπημένα nail bars Fairynails

Η MissBloom και τα Fairynails συνεργάζονται και προσφέρουν σε 15 τυχερές από ένα ημιμόνιμο special manicure στα πιο hot nail bars της πόλης.

Κάθε γυναίκα φροντίζει πάντα να διατηρεί μια όμορφη εικόνα όσον αφορά τα χέρια της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση των νυχιών της. Τι πρέπει να γνωρίζει, λοιπόν, για τον χειμώνα που πλησιάζει;
Οι τάσεις της χειμερινής σεζόν στα νύχια περιλαμβάνουν σκούρα χρώματα, μεταλλικές αποχρώσεις και ευφάνταστα nail arts σε περιποιημένα άκρα. Παράλληλα, το σχήμα που ξεχωρίζει μια ακόμα χρονιά είναι αυτό του αμυγδάλου σε μεσαίο μήκος.
Θα ήθελες να εφαρμόσεις και εσύ τις τελευταίες τάσεις στα νύχια κα ταυτόχρονα να δώσεις στα άκρα σου μια σούπερ περιποίηση; Το MissBloom βρήκε το ιδανικό μέρος γι' αυτή σου την ανάγκη, τα nail bars των Fairynails.

Έχοντας ως κύριο στόχο την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, τα Fairynails – τα πρώτα original nail bars στην Ελλάδα- έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να αποτελούν πλέον το ιδανικό μέρος διαφυγής κάθε γυναίκας. Τα Fairynails προσφέρουν μια πλούσια γκάμα χρωμάτων και καλλυντικών, χρησιμοποιώντας πάντα τα top προϊόντα της αγοράς, μέσα από τις υπηρεσίες εξειδικευμένου προσωπικού, που τηρεί πάνω απ΄όλα όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

Πάρε ιδέες από τα σχέδια και τα χρώματα που έχεις τη δυνατότητα να εφαρμόσεις σε ένα από τα nail bars των Fairynails και έπειτα πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα ημιμόνιμο Fairynails Special Manicure:

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails  - εικόνα 2

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails  - εικόνα 3

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails  - εικόνα 4

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails  - εικόνα 5

Super nail διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ημιμόνιμο special manicure από τα Fairynails  - εικόνα 6

Tα Fairnails και το Missbloom.gr χαρίζουν σε 15 τυχερές μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας δώρο ένα Fairynails Special Manicure με ημιμόνιμο χρώμα, που διατηρείται αναλλοίωτο για 3 ολόκληρες εβδομάδες.


Οι τυχερές θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα στα top brands για ημιμόνιμο βερνίκι: CND SHELLAC, ESSIE GEL και I-LAK από την PEGGY SAGE.

*Οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα του Κολωνακίου και Golden Hall μέσα στο χρονικό διάστημα του ενός μήνα.


Αν θες να γίνεις μια από τις 15 τυχερές πήγαινε εδώ και δες πώς μπορείς να λάβεις μέρος στον σούπερ διαγωνισμό.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ