Follow us

Η Eva Green είναι η διεθνής πρέσβειρα της L’Oreal Professionnel

Τι δήλωσε η ίδια για την συνεργασία αυτή;

Η Eva Green είναι η διεθνής πρέσβειρα της L’Oréal Professionnel

Τη νέα πρέσβειρά της ανακοίνωσε με υπερηφάνεια η L’Oreal Professionnel, ανακηρύσσοντας την έναρξη της συνεργασίας της με την Eva Green.

Το κορίτσι του James Bond στο Casino Royale, ηρωίδα της νέας δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Penny Dreadful και πρωταγωνίστρια της επόμενης ταινίας του Tim Burton Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, που θα κυκλοφορήσει το 2016, είναι πλέον η νέα διεθνής πρέσβειρα της L’Oreal Professionnel, εκπροσωπώντας τα σπουδαιότερα λανσαρισμάτα του 2015, συμπεριλαμβανομένης και της σειράς Wet Domination από την Tecni.ART (η σειρά αυτή, θα είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια L’Oreal Professionnel από το Φεβρουάριο του 2015).

«Επιλέξαμε την Eva Green γιατί ενσαρκώνει τέλεια τις αξίες μας: παρακολουθεί στενά τις τάσεις της μόδας και εμπιστεύεται την εμπειρία των κομμωτών, τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και εκτός αυτής. Η ομορφιά, ο μοντέρνος χαρακτήρας και η προσωπική της γοητεία μπορούν να σαγηνεύσουν τον καθένα. Είμαι βέβαιη ότι η Eva Green θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο για τη L’Oreal Professionnel» δήλωσε η Anne-Laure Lecerf, International Managing Director της L’Oreal Professionnel.

Η Eva Green είναι η διεθνής πρέσβειρα της L’Oreal Professionnel

Γεννημένη στο Παρίσι στις 5 Ιουλίου 1980, η Eva Green έχει μια θηλυκή ομορφιά που μαγνητίζει καθως φημίζεται για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τα γαλάζια μάτια και τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της, τα οποία αλλάζει συχνά για τις ταινίες και το κόκκινο χαλί. Αποπνέει πάντα δυναμισμό και θηλυκότητα, είτε αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα και κυματιστά, είτε τα έχει πιασμένα σε εκλεπτυσμένα και γοητευτικά σινιόν.

Είναι πολύ υπερήφανη για τα μαλλιά της και εμπιστεύεται απόλυτα τον κομμωτή της: «Όταν είσαι ηθοποιός, τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να έχεις πολύ καλή σχέση με τον κομμωτή σου, άλλωστε τα χτενίσματα τα δημιουργούμε μαζί. Ο κομμωτής μου χρησιμοποιεί φυσικά L’Oreal Professionnel, την κορυφαία μάρκα προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη νέα περιπέτεια» ανέφερε η ίδια.

Δες το promo video:



Στα 34 της, η Eva Green έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 18 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ενώ μέσα στο έτος θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tim Burton Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, ενώ θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά Penny Dreadful, όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Josh Hartnett.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ