Follow us

Η Charlotte Casiraghi φοράει το ίδιο άρωμα με την γιαγιά της, Grace Kelly

Εκπροσωπώντας και πάλι τον ιταλικό Οίκο

Η Charlotte Casiraghi μας συστήνει τη νέα συλλογή των αρωμάτων Gucci Flora

Τα αρώματα Gucci Flora ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη μαγευτική ιστορία του εμβληματικού μοτίβου Flora.

Τι κοινό έχουν η Charlotte Casiraghi, η οποία αποτελεί πλέον το πρόσωπο των αρωμάτων Gucci Flora, και το εν λόγω άρωμα; Μια μακρά ιστορία και στενή σχέση που χρονολογείται από το 1966, όταν το θρυλικό σχέδιο του αρώματος δημιουργήθηκε πρώτη φορά για τη γιαγιά της, Α.Ε. Grace Kelly, την πριγκίπισσα Grace του Μονακό.


Τώρα, αιχμαλωτίζοντας την ουσία του θρυλικού μοτίβου Flora, η συλλογή αρωμάτων Gucci Flora ανανεώνεται για να αποκτήσει νέες γενιές θαυμαστών.

Σήμερα, το μοτίβο Flora έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και η Charlotte Casiraghi αποτελεί την ιδανική πρέσβειρα για τα αρώματα Gucci Flora, εκπροσωπώντας την εξιστόρηση του παρελθόντος της, ενώ την ίδια στιγμή αντιπροσωπεύει και τη νέα γενιά.

Η Charlotte Casiraghi φοράει το ίδιο άρωμα με την γιαγιά της, Grace Kelly

Τα αρώματα Gucci Flora αποτελούν τη μοντέρνα, νέα γενιά στη συλλογήαρωμάτων Gucci.Ως αφηγητές της παντοτινά αινιγματικής ιστορίας του Flora, κάθε ένα απότα αρώματα αντιπροσωπεύει όλες τις γενιές των γυναικών που έχουνυποκύψει στην μαγεία του.

Η Charlotte Casiraghi φοράει το ίδιο άρωμα με την γιαγιά της, Grace Kelly - εικόνα 2

Προβάλλοντας τα λουλούδια που δεσπόζουν στομοτίβο Flora, η συλλογή αρωμάτων Gucci Flora περιλαμβάνει επτά εξαίρετααρώματα. Κάθε άρωμα εμφανίζεται σε μια παραλλαγή του κλασικούμπουκαλιού, με αποτυπωμένο το ομώνυμο λογότυπο, μαύρο καπάκι και ένακορδόνι με χάντρες στις άκρες του, δεμένο στο λαιμό. Όπως το ομώνυμοσχέδιο, τα αρώματα Gucci Flora έχουν γοητεύσει τις γυναίκες Gucci από τοπρώτο Flora by Gucci Eau de Toilette, το οποίο παρουσιάστηκε το 2009. Το μοτίβο Flora έχει εξελιχθεί σε ένα μπουκέτο από εκλεκτά αρώματα: τοFlora by Gucci Eau de Parfum, το Flora by Gucci Eau Fraiche και ταγοητευτικά αρώματα της συλλογής The Garden Collection.

Η Charlotte Casiraghi φοράει το ίδιο άρωμα με την γιαγιά της, Grace Kelly - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ