Follow us

Δώσε τώρα λύση στο πρόβλημα της ονυχομυκητίασης

Μην πανικοβάλλεσαι, υπάρχει λύση..

Δώσε τώρα λύση στο πρόβλημα της ονυχομυκητίασης

To πρόβλημα της ονυχομυκητίασης είναι αρκετά συχνό, ενοχλητικό, και για πολλούς δύσκολα εξαλείψιμο. Επειδή αποτελεί τόσο από θέμα υγείας όσο και αισθητικής, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεται άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο.

Πώς μπορείς να βρεις λύση σε ένα τέτοιο πρόβλημα; Tο REPEL MYCOCLEAN είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν των εργαστηρίων της Uni-Pharma, το οποίο στοχεύει στην εξάλειψη της ονυχομυκητίασης και στην ενδυνάμωση των πασχόντων νυχιών, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών.

Δώσε τώρα λύση στο πρόβλημα της ονυχομυκητίασης

H πρωτοπόρος του σύνθεση αναστέλλει μηχανικά την ανάπτυξη των μυκήτων καθώς μειώνει το pΗ των νυχιών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον δυσμενές για τη περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Ο μοναδικός συνδυασμός φυτικών ελαίων που περιέχει, επιτυγχάνει την εις βάθος φροντίδα και ισχυροποίηση των ταλαιπωρημένων νυχιών προσφέροντας ορατά αποτελέσματα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα εφαρμογής και παντελή εξάλειψη των μυκήτων μέσα σε 3 μήνες.


Το REPEL MYCOCLEAN μπορεί να εφαρμοστεί και πριν τη χρήση βερνικιού νυχιών, αλλά θα πρέπει να απομακρυνθεί το βερνίκι πριν την επόμενη εφαρμογή του προϊόντος. Χωρίς Parabens και λοιπά συντηρητικά. Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ