Follow us

Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015

Ποιο trend υιοθέτησε και πώς ανέδειξε το νέο της χρώμα στα μαλλιά, το bronde;

Κάτια Ζυγούλη: Το ανανεωμένο της look και τα hair looks της on stage

Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς ενώθηκε με τον κόσμο της μουσικής στη χθεσινή μοναδική βραδιά του Madwalk2015.

H μόδα συνάντησε την μουσική και επάνω στην σκηνή βρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής μαζί με τις δημιουργίες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και τα πιο hot look της σεζόν στα μαλλιά. Οι πιο καταξιωμένοι επαγγελματίες κομμωτές κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν μέσα από τα πιο ανατρεπτικά και ευφάνταστα hairstyles που απογείωσαν τα ρούχα των σχεδιαστών και ανέδειξαν όλες τις τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά. Δες εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα beauty παρασκήνια.

Μεταξύ άλλων, όμως, αυτή που κατάφερε να συγκεντρώσει τα φωτογραφικά φλας αλλά και το ενδιαφέρον όλων ήταν η Κάτια Ζυγούλη, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση με το ανανεωμένο της look.

Συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε με το νέο χρώμα στα μαλλιά της, λίγες ημέρες αφότου αφέθηκε στα χέρια της L’Oreal Professionnel και υιοθέτησε την πιο hot τάση της σεζόν, το bronde. Το χρώμα αυτό ταιριάζει άψογα στο διάσημο μοντέλο αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του, συνιστώντας έναν συνδυασμό ξανθού και καστανού, μια ιδανική απόχρωση που μπορούν να εφαρμόσουν όλες οι γυναίκες με σκούρες βάσεις που θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του ξανθού.

Το βράδυ του MadWalk2015 είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Κάτιας, μια αλλαγή που ταίριαξε άψογα με όλα τα outfits. Η ίδια επέλεξε να συνοδεύσει τα περισσότερα ρούχα της με ανάλαφρες vagues. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι για την τελευταία της εμφάνιση ακολούθησε το πιο hot trend της σεζόν, το wet look. Αν θέλεις κι εσύ να πετύχεις ένα παρόμοιο look εμπιστεύσου τη σειρά Wet Domination της L’Oreal Professionnel για ένα ελαστικό κράτημα που διαρκεί.


Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015

Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015 - εικόνα 2

Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015 - εικόνα 3

Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015 - εικόνα 4

Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015 - εικόνα 5

Κάτια Ζυγούλη: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και τα hair looks στο Madwalk 2015 - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ