Follow us

Miu Miu: Το πρώτο άρωμα του οίκου είναι γεγονός!

Ποια θα είναι η εκπρόσωπός του;

Miu Miu: Το πρώτο άρωμα του οίκου είναι γεγονός!

Το πρώτο γυναικείο άρωμα του οίκου Miu Miu είναι γεγονός! Μάθε ποια θα είναι η εκπρόσωπός του.

Ο γαλλικός οίκος που είναι γνωστός για το πάντρεμα της θηλυκότητας με την πολυτέλεια και την ευφυΐα ξεφεύγει λίγο από τα όρια της μόδας και προσθέτει στον χώρο της ομορφιάς ένα άρωμα, ιδανικό για γυναίκα Miu Miu που διαθέτει ισχυρή ταυτότητα, είναι δημιουργική, περίεργη και ανεξάρτητη.

Όσον αφορά το επίσημο πρόσωπο του νέου αρώματος αυτό δεν θα είναι άλλο από τη Γαλλο-Αγγλίδα ηθοποιό Stacy Martin.

Πολύ ταλαντούχα αν στο πρώιμο στάδιο της καριέρας της, η ίδια καθιερώθηκε για την ανταπόκρισή της σε ριψοκίνδυνους, αντισυμβατικούς ρόλους και για την επιβλητική σκηνική παρουσία της. Η πρωταγωνιστική ερμηνεία της στην ταινία του Lars von Trier’s, Nymphomaniac (2014), ήταν η πιο αξιοσημείωτη και περιβόητη της χρονιάς. Αυτές τις ημέρες η Martin συμμετέχει στην 68η έκδοση του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, παρουσιάζοντας την πρόσφατη ταινία της «Tale of Tales» σε σκηνοθεσία του Matteo Garrone.

Η καλλιτεχνική εγρήγορση και η εικονοκλαστική ικανότητα της Martin, εναρμονίζονται τέλεια με το όραμα της γυναίκας Prada που πρεσβεύει η μάρκα: εκλεπτυσμένη και επαναστάτρια συνάμα, αλλά πάνω απ’ όλα, ατρόμητη. Αυτή είναι η εικόνα που συνέλαβε ο φακός του ειδικού σε πορτραίτα φωτογράφου, Steven Meisel και αναπαράγει στη διαφημιστική καμπάνια για τον οίκο Miu Miu φθινόπωρο/χειμώνας 2014, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο: νέα, σοφιστικέ και χαριτωμένη με μια ελαφριά σκοτεινή διάθεση να υποβόσκει κάτω από την επιφάνεια. Η Martin είναι η προσωποποίηση Miu Miu.

Η φίνα ερμηνευτική ικανότητα της Martin είναι έκδηλη στην καμπάνια. Έχει τη δυνατότητα μέσα από μια απλή εικόνα, να προβάλει μια μοναδική, προκλητική ευφυΐα.

Miu Miu: Το πρώτο άρωμα του οίκου είναι γεγονός!

Το νέο άρωμα Miu Miu θα βγει στα καταστήματα το Σεπτέμβριο του 2015.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ