Follow us

H Mariah Carey υπογράφει το δικό της lipstick σε συνεργασία με την MAC

Τι απόχρωση θα έχει;

Mariah Carey for MAC: Ένα lipstick

Ένα ακόμα διάσημο όνομα πρόσθεσε στη λίστα των συνεργασιών της η MAC, ανακοινώντας την κυκλοφορία μιας νέας collection που θα φέρει την υπογραφή της Mariah Carey.

Η διάσημη τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με το αγαπημένο γυναικείο brand με αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη συλλεκτική σειρά μακιγιάζ «Beauty Icon», η οποία θα είναι διαθέσιμη το 2016. Θα αντέξουμε όμως να περιμένουμε τόσο πολύ;

Δε θα χρειαστεί, γιατί την περίοδο των Χριστουγέννων θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια μικρή γεύση από τη νέα συλλογή, κάνοντας στον εαυτό μας το καλύτερο δώρο. Συγκεκριμένα, η MAC και η Mariah Carey δημιούργησαν το ιδανικό lipstick για την περίοδο των εορτών. Το «All I Want», όπως είναι και το όνομά του (από την τεράστια επιτυχία της Carey «All I want for Christmas is you»), είναι ένα κραγιόν σε γήινη frost απόχρωση, συγκεκριμένα στο χρώμα της σαμπάνιας, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και τα κόκκινα και ταιριάζει ιδανικά σε κάθε επιδερμίδα καθώς και περίσταση.

H Mariah Carey υπογράφει το δικό της lipstick σε συνεργασία με την MAC

«Η MAC είναι πρωτοπόρος στον χώρο του μακιγιάζ όσο μπορώ να θυμηθώ, γι' αυτό είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία που αποτέλεσμα είχε ένα lipstick, το οποίο κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο, πάνω στην ώρα δηλαδή για τις γιορτές. Η απόχρωση της σαμπάνιας που έχει το «All I Want» Lipstick είναι κομψή, σοβαρή αλλά και glamorous» ανέφερε η Mariah Carey.

H Mariah Carey υπογράφει το δικό της lipstick σε συνεργασία με την MAC - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ