Follow us

Ανακαλύψαμε το πιο hot beauty spot στο Κολωνάκι για εντυπωσιακά nail art!

Η Beauty Editor Βασιλική Καρανζογιάννη δοκιμάζει το πιο διάσημο nail treatment της πόλης (& όχι μόνο)

Βρεθήκαμε στο πιο hot beauty salon στο Κολωνάκι και εφαρμόσαμε βήμα - βήμα ένα stylish nail art!

Η Beauty Editor Βασιλική Καρανζογιάννη δοκιμάζει το πιο διάσημο nail treatment της πόλης (& όχι μόνο)

Το MissBloom.gr και η Beauty Editor Βασιλική Καρανζογιάννη βρέθηκαν στον καλαίσθητο χώρο της Aesthe, ένα κέντρο ομορφιάς, χαλάρωσης και περιποίησης στο κέντρο της Αθήνας.


Το είχαμε ακούσει από πολλά χείλη: Το Κολωνάκι κάνει δυναμικό comeback στη ζωή της πόλης, αλλά «αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις είναι ένα nail treatment στο κέντρο αισθητικής Aesthe». Και το δοκιμάσαμε...

Σε έναν σχετικά ήσυχο δρόμο πίσω από το Ναυτικό Νοσοκομείο, αυτό που σου κεντρίζει την προσοχή είναι μια κομψή πινακίδα, η οποία σε συνδυασμό με την ανάγκη σου να ξεφύγεις λίγο από την φασαρία του κέντρου, σε οδηγούν στον πρώτο όροφο και στο Aesthe Beauty Institute.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με καλωσόρισε και αφού με ξενάγησε στον χώρο με ενημέρωσε για όλες τις υπηρεσίες, που αφορούν το σώμα, το πρόσωπο και τα άκρα. Ως κλασική γυναίκα που αγαπάει τα χέρια της δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην μεγάλη γκάμα χρωμάτων των βερνικιών της Ελβετικής εταιρείας Mavala, που βλέπεις με το που μπαίνεις στον χώρο, γι' αυτό και ενέδωσα σε μια super περιποίηση.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το brand Mavala περιλαμβάνει εξειδικευμένα θεραπευτικά προϊόντα, που σέβονται τα χέρια και τα νύχια, γεγονός που αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Παράλληλα, προτείνει συγκεκριμένες διαδικασίες για το μανικιούρ καιτο πεντικιούρ, που στόχο έχουν να αναδείξουν την φυσική ομορφιά των νυχιών, να προάγουν την υγεία και να πετύχουν την άψογη εμφάνιση των άκρων.



Λίγο πριν ξεκινήσω, μπήκα στη διαδικασία να επιλέξω το χρώμα με το οποίο θα βάψω τα νύχια μου, ενώ ενημέρωσα από πριν ότι θέλω να στολίσω τα άκρα μου με ένα κομψό nail art, που αποτελεί το trend της σεζόν.



Η κοπέλα που με ανέλαβε ξεκίνησε από την διάγνωση της κατάστασης των νυχιών μου και αν αυτά χρειάζονται κατάλληλα προϊόντα περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες τους (σκληρυντικό νυχιών,καλυπτικό ραβδώσεων κ.λπ.).



Συνεχίσαμε με το σχήμα των νυχιών με τη βοήθεια της λίμας και του ξύλινου stick, τα οποία είναι ατομικά και μιας χρήσεως. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο τέλος τα παίρνεις μαζί σου, για την περιποίηση που κάνεις μόνη σου στο σπίτι σου.



Έπειτα, εφαρμόσαμε την ειδική κρέμα Cuticle Cream της MAVALA για να μαλακώσουν τα «πετσάκια».



Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην περιποίηση των επονυχίων, τα όποια σύμφωνα με την πολιτική της Mavala, χρήζουν ειδικής μεταχείρησης, καθώς αποφεύγεται η χρήση οποιουδήποτε μεταλλικού αντικειμένου για το «σπρώξιμο» και τη διαμόρφωση τους.


Η διαδικασία για τα εποχύνια είναι συγκεκριμένη και προσφέρει αποφυγή τραυματισμών αλλά και σωστή υγιεινή

Μην ξεχνάς, ότι το δέρμα στα επονύχια υφίσταται για να προστατεύει τηνρίζα του νυχιού, ενώ όσο πιο ήπια γίνεται ηδιαμόρφωσή τους τόσο πιο απαλά και εύπλαστα γίνονται με τον καιρό.


Η διαδικασία του μανικιούρ συνεχίστηκε με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας και φυσικά με το βάψιμο, το οποίο ξεκινά με την απαραίτητη βάση, που προστατεύει το νύχι από το χρώμα του βερνικιού και έπειτα το χρώμα.












Παράλληλα, επειδή το nail art ταιριάζει στην funky διάθεση της εποχής, επιλέξαμε -μέσα από τη μεγάλη ποικιλία- κάτι όμορφο και κομψό για τις πασχαλινές ημέρες.



... το οποίο και εφαρμόσαμε.


Στην αρχή, σχηματίσαμε με το πινέλο του κόκκινου χρώματος 2 βούλες


Δες το τελικό αποτέλεσμα και λοιπές λεπτομέρειες στην σελίδα ii





Συνεχίσαμε με ένα πιο λεπτό πινέλο, με το οποίο ζωγραφίσαμε τα κλωνάρια


Τέλος, πάλι με λεπτό πινέλο σε άσπρο χρώμα κάναμε μικρές κουκκίδες

Ολοκληρώσαμε με το ανθεκτικό top coat και το ειδικό στεγνωτικό της εταιρίας πουπροσφέρουν αντοχή, λάμψη και ταχύτατο στέγνωμα.







To κέντρο ομορφιάς, χαλάρωσης και περιποίησης Aesthe λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια και έχει καταφέρει να είναι Νούμερο 1 στις προτιμήσεις των γυναικών για τον άρτιο εξοπλισμό του, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και την μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει, πλήρως εξατομικευμένες στις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός.



Εδώ θα βρεις μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για πρόσωπο, σώμα αποτρίχωση και περιποίηση άκρων, με θεραπείες που δίνουν έμφαση στην αντιγήρανση ή σε προβληματικές καταστάσεις του δέρματος όπως η ακμή ενηλίκων αλλά και με ειδικά διαμορφωμένες οικονομικές προσφορές ανά εποχή, η Aesthe είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γυναίκας.



Παράλληλα, εν όψει καλοκαιριού μην διστάσεις να ενημερωθείς και να δοκιμάσεις το πακέτο θεραπειών με το μηχάνημα Lumicell, που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.



Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία.





Ινστιτούτο Aesthe
Δεινοκράτους 99, έναντι Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
ΤΗΛ: 210-7242883, www.aesthe.gr, beauty@aesthe.gr

Fb page: www.facebook.com/aestheGr


Φωτογραφίες: Μιχάλης Τσίτας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ