Follow us

Super Διαγωνισμός! Κέρδισε το αγαπημένο σου φθινοπωρινό look μακιγιάζ!

Ψήφισε το αγαπημένο σου look μακιγιάζ από την Avon και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

Κέρδισε το αγαπημένο σου φθινοπωρινό look από την AVON


Ψήφισε το αγαπημένο σου look μακιγιάζ από την Avon και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να το κερδίσεις!


Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της AVON διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και χρωμάτων κάνοντας το μακιγιάζ την πιο ευχάριστη και απλή υπόθεση.

Θέλεις και εσύ να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα για να πραγματοποιήσεις το αγαπημένο σου look; Η Miss Bloom και η AVON σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Διάλεξε το αγαπημένο σου look, ψήφισέ το και έπειτα πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσεις!


1ο Look: Muted Metallics

Πρόκειται για ένα look στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μεταλλικές σκιές ματιών, οι οποίες δημιουργούν ένα σέξι και ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στα χείλη, ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση ήταν η ιδανική επιλογή για τα juicy χείλη της Ιρίνα Σάικ.


MagiX Face Perfector, True Color Eyeshadow Quad - Metal Eyes, SuperExtend Supreme Mascara, Ultra Color Lipstick,


2ο Look: Modern street chic

Είναι ένα μακιγιάζ στο οποίο η επιδερμίδα είναι τέλεια και χωρίςδυσχρωμίες, τα μάτια τονίζονται με ένα μαύρο smokey look και το απαλόροζ στα μάγουλα δίνει τη ρομαντική πινελιά στην εμφάνιση. Οι βλεφαρίδεςείναι πλούσιες, έντονες και πυκνές και τα χείλη απαλά και ζουμερά!


Ideal Flawless Foundation, Kohl eyeliner - True Black, SuperDrama Mascara - Blackest Black




Κάνε κλικ εδώ, διάλεξε το αγαπημένο σου look Αvon και συπλήρωσε τα στοιχεία σου στην απαραίτητη φόρμα συμμετοχής για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να γίνεις μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν το Beauty Kit με τα καλλυντικά του αγαπημένου σου Avon look!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ