Follow us

Οδηγός Ομορφιάς Καλοκαίρι 2014: Σχέδια για νύχια, χτενίσματα και τα τρικ στο μακιγιάζ

25+1 ιδέες ομορφιάς με τα καλύτερα σχέδια για νύχια, χτενίσματα και ιδέες για beauty tips μέσα σε ένα πλήρη οδηγό ομορφιάς για το καλοκαίρι 2014.

25+1 Ιδέες ομορφιάς για το πιο beauty καλοκαίρι

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η πιο ανέμελη εποχή, ωστόσο αν δίνεις και εσύ σημασία στις λεπτομέρειες, πάρε ιδέες από τον πιο πλήρη οδηγό ομορφιάς για τα πιο stylish χτενίσματα, τα πιο ευφάνταστα σχέδια για νύχια και τις πιο χρήσιμες συμβουλές για όλα τα Beauty θέματα.



[gallery ids="84464,84465,84466,84467,84468,84469,84470,84471,84472,84473,84474,84475,84476,84477,84478,84479,84480,84482,84483,84484,84485,84486,84488,84489,84490,84536"]

To bronze μακιγιάζ έχει φέτος χιλιάδες «followers» και εσύ είσαι μια από αυτές. Προσοχή στις υπερβολές και στις μεγάλες ποσότητες, που εύκολα μας βγάζουν εκτός ελέγχου.

Και μιας και η καλοκαιρινή μας διάθεση είναι πάντα λίγο πιο ανάλαφρη, έχουμε τη δυνατότητα να πειραματιστούμε και στα άκρα μας διαλέγοντας τολμηρά σχέδια και έντονα χρώματα. Δες εδώ και άλλα σχέδια.

Όμως, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την παντοτινή μας αγάπη, το γαλλικό μανικιούρ. Το οποίο ωστόσο αλλάζει ύφος και... κατεύθυνση με διάφορες εναλλακτικές που μας ιντριγκάρουν. Δεν εδώ και άλλες.

Γιατί μια εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ δεν είναι ποτέ αρκετή!

Το french manicure συνιστά την αγαπημένη επιλογή για pedicure διάφορων διασήμων, όπως η Rihanna, που επιλέγουν ίσως να μην φορέσουν πολλά ρούχα αλλά παραμένουν κλασσικές στα χρώματα. Πάρε εδώ και άλλες ιδέες.

Και άλλες ιδέες για πεντικιούρ; Αν είσαι από αυτές που ταιριάζει τα πάντα με όλα, τότε εδώ θα βρεις τον πλήρη οδηγό βερνικιών πλήρως εναρμονισμένα με τα καλύτερα παπούτσια της αγοράς.

Τα beach hair το καλοκαίρι θεωρούνται η ιδανική επιλογή αν θέλεις να συνδυάσεις παράλληλα την ανεμελιά και την κομψότητα. Η Blake Lively πάλι τα προτιμάει για κάθε εποχή του χρόνου.

Αγαπάς το λευκό; Και εμείς και το καλοκαίρι και τα άκρα σου που για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούν να το αποχωριστούν.

Μην ξεχνάς ότι παράλληλα με το λευκό τάση εξακολουθεί να είναι και το αμυγδαλωτό σχήμα, που είτε σε μεγάλο είτε σε μικρό μήκος κολακεύει τα νύχια και τα δάχτυλα για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Δες και άλλες ιδέες για λευκό μανικιούρ εδώ.

Θες περισσότερες ιδέες για βερνίκια, σχέδια και χρώματα, εφαρμοσμένες από τις ίδιες τις celebrities; Δες εδώ τι έχουν να σου προτείνουν η Μαρία Ηλιάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Έλλη Κοκκίνου και άλλες.

Τι σου είπαμε πριν για το αμυγδαλωτό σχήμα; Η Τάμτα είναι η πιο επάξια εκφραστής επιλέγοντας παράλληλα και το μακρύ μήκος και το μπορντό al time classic χρώμα,.

Μην φοβηθείς να δώσεις έμφαση και έξτρα glam δόσεις στα άκρα σου με πολλές στρώσεις χρυσόσκονης και πολλή καλοκαιρινή διάθεση.

Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία του boho, ορίστε με τι θα στολίσεις τα άκρα σου. Τα κοσμήματα για πόδια βρήκαν φέτος τη θέση που τους άξιζαν, στην καρδιά μας, και καλό θα ήταν να μείνουν εκεί. Πάρε και άλλες ιδέες εδώ.

Μεταξύ άλλων, μέσα από τον υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων πρέπει να τονίσουμε ότι το καλοκαίρι μεγάλη σημασία παίζουν οι αντιθέσεις, γι' αυτό συνδύασε τα χρώματα σωστά και παίξε με το μαύρισμά σου, που είναι τόσο σέξι αν ξέρεις να το αναδείξεις.

Πώς γίνεται να μην κάνουμε λόγο έστω και λίγο μπλε; Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Οι αποχρώσεις πολλές και όλες αγαπημένες. Δες εδώ μερικές.

Παράλληλα, αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι, ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του καλοκαιριού είναι τα φρούτα. Ορίστε πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

Δες και άλλα σχέδια από ευφάνταστα fruit nails εδώ.

Και τώρα ας μιλήσουμε λίγο για νύφες. Νύφες μας, μην είστε διστακτικές, και αυτή η ημέρα θέλει να το ρίξετε λίγο έξω. Αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, βάλε μικρές έξυπνες πινελιές και θα ξεχωρίσεις.

Βέβαια, επειδή είναι καλοκαίρι, και όπως είπαμε τα ήθη είναι πιο χαλαρά, girlie σχέδια και έντονα χρώματα συνδυαστικά με τον ανθοδέσμη σου θα σε κάνουν να λάμψεις. Δες εδώ και άλλα σχέδια.

Μην ξεχάσεις γι' αυτή την ημέρα το πεντικιούρ. Η Kim Kardashian σου προτείνει το λευκό, και εμείς το ίδιο. Άλλωστε αυτό δεν είναι το επίσημο χρώμα της ημέρας;

Όπως αναφέραμε, το μπλε έχει πολλές αποχρώσεις. Επιτρέψτε μας να έχουμε αγαπήσει μια και μοναδική. Αυτή της μέντας! We just can't get enough.

Μην ξεχνάς ότι για αναδειχθεί ένα σωστό μανικιούρ, βοηθάνε πολύ και τα αξεσουάρ. Σε πληθώρα, χρώματα και έντονους συνδυασμούς! Δες και άλλα Mint nails εδώ.

Για το καλοκαίρι, πολύ αγαπημένα μας είναι τα χαλαρά updos και σινιόνς, που αφήνουν το λαιμό μας να αναπνέει και παράλληλα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Η τάση του Ombre δεν αφορά μόνο τα μαλλιά αλλά και τα νύχια και σε βγάζει από την δύσκολη θέση που δεν ξέρεις ποιο βερνίκι να επιλέξεις.

Βασικό tip του καλοκαιριού είναι να είσαι πάντα φυσική, καθόλου στυλιζαρισμένη και πάντα ανέμελη. Σε ότι αφορά το χρώμα, το χτένισμα και το κούρεμα. Όλα αυτά μας συμβούλεψε ο hair stylist Νίκος Αλεξίου. Διάβασε τα όλα εδώ.

Πάρε εδώ ιδέες για τα καλύτερα beach hair, όπως τα εφάρμοσαν οι διάσημες κυρίες της showbiz.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ