Follow us

Emmy 2014: Τα καλύτερα χτενίσματα και beauty looks της βραδιάς

Ποιες λεπτομέρειες ομορφιάς ξεχωρίσαμε, ποιες τάσεις ακολούθησαν οι celebrities και όλα τα χτενίσματα που μας εντυπωσίασαν. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Emmy 2014: Τα καλύτερα χτενίσματα και beauty looks της λαμπερής βραδιάς

Ποιες λεπτομέρειες ομορφιάς ξεχωρίσαμε από το κόκκινο χαλί της 66ης Απονομής των Βραβείων Emmy, ποιες τάσεις ακολούθησαν οι celebrities και όλα τα χτενίσματα που μας εντυπωσίασαν.


[gallery ids="84963,84964,84965,84966,84967,84968,84969,84970,84973,84980,84985"]

Nude κραγιόν: Ποιος σου είπε ότι δεν κολακεύει την μαυρισμένη επιδερμίδα σου; Τόνισε το βλέμμα σου με ένα λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών, όπως η Heidi Klum, και ολοκλήρωσε με μια ουδέτερη απόχρωση στα χείλη.

Αξεσουάρ μαλλιών: Δώσε μια glam πινελιά στην εμφάνισή σου προσθέτοντας ένα κομψό αξεσουάρ στα μαλλιά (ειδικά όταν η ημέρα χαρακτηρίζεται ως μια bad hair day).

Κόκκινο κραγιόν: Ίσως να το έχεις αντιληφθεί και μόνη σου. Αν όχι να σου πούμε ότι η νέα τάση θέλει το ίδιο χρώμα να κυριαρχεί και να «δυναμιτίζει» μια εμφάνιση. Η Claire Danes απογείωσε το κόκκινο χρώμα και σου δίνει απλόχερα ιδέες.

Πλεκτό σινιόν: Το ίδιο κάνει και το χτένισμά της. Χαλαρές πλεξίδες ενωμένες σε ένα νεανικό σινιόν, βαθιά χωρίστρα και ανέμελες τούφες συνθέτουν ένα χτένισμα για όλες τις ώρες.

Smokey eyes: Και όχι με οποιοδήποτε χρώμα, το πράσινο (κυπαρισσί για την ακρίβεια) smokey look της Kerry Washighton, που κέρδισε τις εντυπώσεις και μας εισάγει στο φθινόπωρο ένα βήμα πριν φύγει το καλοκαίρι.

Girlie look: Πώς θα το πετύχεις; Με κοριτσίστικες μπούκλες και ένα καθημερινό μακιγιάζ, η Zooey Deschanel συνδυάζει την κομψότητα και την φρεσκάδα μέσα από απλούς τρόπους.

Wet look: Το wet look έφτασε στο κόκκινο χαλί, χωρίς ωστόσο να δείχτει τόσο πρόχειρό όσο φοβάμαι. Η January Jones αγκάλιασε περιμετρικά το σβέρκο της με ένα πιάσιμο των «βρεγμένων» της μαλλιών δείχνοντας πιο ενημερωμένη από ποτέ

Κοκκινο κραγιόν: Η Sofia Vergara ξέρει ποια οδό πρέπει να ακολουθήσει για να ξεχωρίσει, και αυτή είναι το κόκκινο κραγιόν, που τονίζει κάθε σέξι διάθεση και δίνει έξτρα πόντους γοητείας.

Natural look: Ο ορισμός της φυσικότητας ορίζεται απόλυτα μέσα από την εμφάνιση της Alison Williams, η οποία τόνισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με ελαφρύ μακιγιάζ, nude κραγιόν και έντονο βλέμμα με τη βοήθεια των ψεύτικων βλεφαριδών.

Metal shine: Στις μεταλλικές αποχρώσεις επένδυσε η Taylor Schilling, δίνοντας φως και ένταση στα μάτια της, χωρίς υπερβολές στο υπόλοιπο look.

Red passion: Οι χάλκινες αποχρώσεις φροντίζουν να μας αφήνουν λίγο ακόμα μια γεύση καλοκαιριού. Tip: Αν έχεις λευκή επιδερμίδα δώσε έμφαση στα μάτια σου με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό αυτών, όπως η Kate Mara.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ