Follow us

Φθινόπωρο 2014: Οι νέες τάσεις για τα χρώματα στα νύχια

Τι θα φορεθεί φέτος το φθινόπωρο, τα πιο trendy χρώματα και τι nail art μπορείς να εφαρμόσεις μόνη στο σπίτι σου. Ένας πλήρης οδηγός που θα σε εμπνεύσει.

Φθινόπωρο 2014: Οι νέες τάσεις για τα χρώματα στα νύχια

Τι θα φορεθεί φέτος το φθινόπωρο, τα πιο trendy χρώματα και τι nail art μπορείς να εφαρμόσεις μόνη στο σπίτι σου. Ένας πλήρης οδηγός που θα σε εμπνεύσει.


Δες παρακάτω τον πλήρη φθινοπωρινό οδηγό και πάρε ιδέες:


[gallery ids="86608,86609,86611,86613,86614,86615,86616,86617,86618,86619,86620,86621,86622,86623,86624,86625,86626,86627,86628,86629,86630,86631,86632"]

Οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια θέλουν το nude να ξεφεύγει από τα στεγανά και να κάνει παρέα με τα εντυπωσιακά και πολύχρωμα nail art. Μην βιαστείς να αποχωριστείς τις καλοκαιρινές αποχρώσεις, καθώς, απ΄ότι φαίνεται θα σου χρειαστούν.

Το «ανάποδο γαλλικό μανικιούρ» παραμένει στην μόδα, ωστόσο ο συνδυασμός έντονων και μεταλλικών χρωμάτων είναι το σημείο-κλειδί που θα το απογειώσει.

Το φούξια σκουραίνει και αποκτά μια ακαταμάχητη απόχρωση, ιδανική για τις πρώτες ψυχρές ημέρες του φθινοπώρου. Tip: Τέτοια χρώματα κολακεύουν ιδιαίτερα τις λευκές επιδερμίδες.

Η τεχνική του ματ μανικιούρ επανέρχεται πιο ανανεωμενη από ποτέ, εμπλουτισμένη με σχέδια. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι το μαύρο χρώμα που είναι ικανό να αναδείξει το ματ εφέ με τον καλύτερο τρόπο.

Μεταλλικές αποχρώσεις, οι καλές μας φίλες, που έχουμε τόσο αγαπήσει και δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Γιατί να το κάνουμε άλλωστε;

Και ποια δεν έχει μέσα στο kit της ένα μπορντό βερνίκι; Με αυτό τον τρόπο κάνεις απόσβεση την περσινή σου αγορά ενώ παραμένεις πάντα μέσα στη μόδα!

Εσύ έχεις βρει την ιδανική γκρι απόχρωση; Η αγορά φέτος παρουσιάζει τέτοια ποικιλία που είτε θα βρεις εν τέλει το δικό σου αγαπημένο είτε δε θα καταφέρεις ποτέ να διαλέξεις.

Αν πάλι το χρώμα που διάλεξες δεν είναι τελικά αυτό που περίμενες, μην βιαστείς να πετάξεις το βερνίκι σου. Πρόσθεσε χρυσόσκονη και κάνε το αμέσως μια glam επιλογή για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Έχεις και άλλη εναλλακτική, που παράλληλα περνάει και ένα μήνυμα. Με ειδικά αυτοκόλλητα που υπάρχουν στο εμπόριο, έχεις την δυνατότητα να πεις ότι θέλεις και να εκφραστείς μέσα από τα νύχια σου!

Αν πάλι το γκρι χρώμα που αγόρασες σ' αρέσει καλώς! Τι άλλο μπορείς να εφαρμόσεις; Μα, φυσικά, την αγαπημένη χρυσόσκονη. Βάψε ένα νύχι ξεχωριστό από τα άλλα και το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει.

Παράλληλα, αν η φαντασία σου οργιάζει, μην διστάσεις να ζωγραφίζεις πάνω σε ένα νύχι, δημιουργώντας ωραία σχέδια.

Οι extreme εμφανίσεις δε θα μπορούσαν να λείπουν, καθώς το μήκος είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των νυχιών. Ο Nasir Mazhar το συνδύασε με την κλασική αξία του ασπρόμαυρου.

Tις μεταλλικές αποχρώσεις της άμμου στήριξαν και οι σχεδιαστές, όπως στο show Huishan Zhang.

Η μπλε-γκρι απόχρωση της Burberry από την σειρά «The Bloomsbury Girls» μας έχει ξετρελάνει. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Το αμυγδαλωτό σχήμα επανέρχεται για εσένα που είσαι πιο ροκ και μπορείς να το υποστηρίξεις.

Εφάρμοσε την διχρωμία στα νύχια σου, βάφοντας τη μήτρα του νυχιού με άλλη απόχρωση και το υπόλοιπο με διαφορετική. Προσοχή στους συνδυασμούς!

Συνδύασε δυο τάσεις μαζί επιλέγοντας να δώσεις στα άκρα σου στρογγυλό σχήμα και να επιλέξεις μια έντονη αλλά σκούρα μπλε απόχρωση.

Γεωμετρικά σχέδια. Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο εύκολο είναι να τα κάνεις; Χρειάζεσαι τρία χρώματα και λεπτά πινέλα. Ήρθε η ώρα για δημιουργία.

Το αναζητάς; Ορίστε. Δεν γίνεται το κόκκινο να λείπει από μια τέτοια λίστα!

Αν θέλεις να δημιουργήσεις τις πιο ξεχωριστές αποχρώσεις, μην διστάσεις να συνδυάσεις χρώματα και να εφεύρεις το δικό σου χρώμα που θα πάρει το όνομά σου!

Extra tip: Φτιάχνεις τα νύχια σου και την δεύτερη ημέρα το ένα σου χαλάει. Ανανέωσε το μανικιούρ σου ζωγραφίζοντας στο νύχι που έχεις αποχρωματίσει ένα εύκολο και γρήγορο σχέδιο! This is how we do it.

Φυσικά και αγαπάμε το nude, σε όλες τις εκφάνσεις του!

Κοντό μήκος και μπορντό απόχρωση από το fashion show Paul Smith επιβεβαιώσαν τα όσα θέλαμε να συμβούν αυτό το χειμώνα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ