Follow us

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney

Οι αποχρώσεις που προτιμά, το μανικιούρ της και όλες οι beauty λεπτομέρειες των εμφανίσεων της

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips που την έκαναν επάξια Κυρία Clooney
Μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τα φλας των φωτογράφων με τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον -πρώην- αμετανόητο εργένη, George Clooney.

Με φυσική μελαχρινή ομορφιά και γοητευτικό χαμόγελο, η Amal Alamuddin μπαίνει στο μικροσκόπιο και η Miss Bloom αναλύει όλα τα στοιχεία που την έκαναν επάξια να στέκεται στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού.

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney
Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, η νέα κυρία Clooney διαθέτει ένα κομψότατο σχήμα φρυδιού, χωρίς έντονη καμπύλη και στο σωστό πάχος, δίνοντάς έτσι έμφαση στα καστανό χρώμα των ματιών της.


Διακριτικό μανικιούρ

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney - εικόνα 2
Το σχεδόν nude σε ροζ βάση χρώμα ήταν ο ιδανικός συνοδός για τη βέρα της, αφήνοντας το δαχτυλίδι να ξεχωρίσει μέσα από την απλότητα του διακριτικού μανικιούρ.


Όγκος στα μαλλιά

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney - εικόνα 3

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney - εικόνα 4
Η ίδια έχει δείξει ότι αγαπάει ιδιαίτερα τον όγκο στα μαλλιά, είτε αυτά είναι ανέμελα είτε πιασμένα. Ο ελαφρύς όγκος συνοδεύεται πάντα από χαλαρές μπούκλες, δημιουργώντας έτσι ανάλαφρα και καθόλου στημένα χτενίσματα, είτε για επίσημες είτε για πιο καθημερινές εμφανίσεις.


Το ροζ είναι το νέο nude

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney - εικόνα 5
Όπως και με το μανικιούρ, η Αmal δείχνει να τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο ροζ χρώμα, μιας και ταιριάζει απόλυτα με την μελαχρινή της επιδερμίδα. Ένα ελαφρύ ροζ κραγιόν ήταν η επιλογή της για την μεσημεριανή εμφάνιση.


Έμφαση στα αξεσουάρ

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney - εικόνα 6
Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η 36χρονη δικηγόρος κράτησε το καλύτερο για το τέλος και τον πολιτικό γάμο, φορώντας ένα εντυπωσιακό καπέλο, που από την μια την έβγαλε από την μονοτονία των ίδιων και «πολυφορεμένων» χτενισμάτων και από την άλλη έσωσε μια κομψή αλλά κατά τα άλλα μονότονη εμφάνιση. Τώρα, βέβαια, αν πρέπει να αναφέρουμε όλα, το τσαντάκι θα μπορούσε να λείπει, αλλά για να το κράτησε η ίδια μάλλον κάτι σημαντικό περιείχε!



Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες εδώ hot συνδυασμούς κάθε μέρα!

Amal Alamuddin: Τα 5 beauty tips της κας Clooney - εικόνα 7


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ