Follow us

Άνοιξη 2015: 12 νέα beauty trends που πρέπει να γνωρίζεις

Όλα όσα ξεχώρισαν από τις εβδομάδες μόδας! Tips και how to βήματα για να τις υιοθετήσεις

10+1 spring beauty trends που ξεχωρίσαμε από τις Εβδομάδες Μόδας

Ποιες τάσεις ξεχωρίσαμε από τις εβδομάδες μόδας και ποιες ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε; Tips και how to βήματα για να τις υιοθετήσεις και όλες οι λεπτομέρειες των fashion shows


Κόκκινα χείλη και natural looks, χαλαρές μπούκλες αλλά και αυστηρές χωρίστρες δίχασαν τις επιλογές μας, προσφέροντας, ωστόσο παράλληλα, μια μεγάλη ποικιλία beauty λεπτομερειών, που πρόκειται να αποτελέσουν τα hot trends της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2015.

Δες τα όλα παρακάτω:


[gallery ids="87367,87368,87369,87370,87371,87372,87374,87376,87377,87378,87379,87384"]

Beauty Trend: Το κόκκινο κραγιόν του οίκου Dolce&Gabbana και ο νέος τρόπος εφαρμογής του. Αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός; Διάβασε περισσότερα εδώ.

Beauty Trend: Το natural look του οίκου Chloe, που έδωσε βάση στην φρεσκάδα ενός λαμπερού προσώπου με μικρές ροζ πινελιές για λάμψη και νεανικότητα.

Beauty Trend: Τα εντυπωσιακά άχρωμα φρύδια του fashion show της Alexander Wang, που άφησαν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να ξεχωρίσουν. Δες εδώ και άλλα εντυπωσιακά φρύδια από την Εβδομάδα Μόδας.

Beauty Trend: Τα αυτοκόλλητα eyeliner είναι το νέο hot trend, που πρόκειται να λατρέψεις. Δες εδώ όλες τις εναλλακτικές από τους οίκους Dior και Fendi.

Beauty Trend: O oίκος Burberry Prorsum αποθέωσε το κόκκινο κραγιόν, κρατώντας σε ισορροπία το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δες εδώ τα how to βήματα και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Beauty Trend: Τα αστεράκια κατέκτησαν μια σημαντική θέση στο μακιγιάζ του Tommy Hilfiger, λεπτομέρεια που μας ενθουσίασε. Εσύ θα το τολμήσεις; Δες εδώ πώς.

Beauty Trend: H έντονη γραμμή στα μάτια α λα Amy Winehouse στο fashion show Jean-Pierre Braganza μας προβλημάτισε τόσο όσο μας άρεσε που μας δεν θα χρειαστεί να αποχωριστούμε τα smokey eyes ούτε την άνοιξη.

Beauty Trend: Το αυστηρό sleek hair look με χωρίστρα στη μέση από την Monique Lhuillier δεν μας πέρασε απαρατήρητο. (Κάτι που μπορείς σίγουρα να εφαρμόσεις από τώρα)

Beauty Trend: Beachy hair. Ωστόσο, δεν γίνεται να μην λατρέψουμε το ιδανικό beachy look, που δημιούργησε ο κορυφαίος hairstylist James Pecis για τη Moroccanoil και τον οίκο Bluemarine.

Beauty Trend: Γραμμή στα χείλη. Αν θεωρείς ότι το μακιγιάζ σου είναι αρκετά βαρετό και μουντό, ο οίκος Dries Van Noten σου προτείνει να ζωγραφίσεις μια γραμμή στα χείλη σου. Τόσο απλό!

Beauty Trend: Τοστιέρα! Η Stella McCartney μας γυρίζει στο παρελθόν και επαναφέρει την τοστιέρα στη ζωή μας σε ένα ενημερωμένο και απλό χτένισμα. Δες πώς θα το πετύχεις.

Beauty Trend: Τα αξεσουάρ στα μαλλιά. Ο μινιμαλισμός συναντάει την κομψότητα και μαζί οδηγούνται με το χρυσό σε ένα hair look για κάθε περίσταση, που σε διευκολύνει ακόμα και στις bad hair days. Ευχαριστούμε Celine!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ