Follow us

How to: Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ της Angelina Jolie

Αναρωτιέσαι κι εσύ πώς τα καταφέρνει;

How to: Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ της Angelina Jolie

Αναρωτιέσαι κι εσύ πώς τα καταφέρνει; Η Missbloom αναλύει όλα τα μυστικά της.


Η τάση της σεζόν θέλει τη φυσική ομορφιά πρωταγωνιστή σε κάθε beauty look. Πώς θα καταφέρεις όμως να την αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Μυστικό #1: Επιδερμίδα
Όπως παρατηρείς, το φυσικό μακιγιάζ πρέπει να βασίζεται σε γερά θεμέλια, κι αυτά δεν είναι άλλα από μια περιποιημένη και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

How to: Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ της Angelina Jolie

Μυστικό #2: Χρώμα και λάμψη
Σειρά έχει η φωτεινότητα που εκπέμπει το πρόσωπο, γεγονός που επιτυγχάνεται μέσα από ένα συνδυασμό προϊόντων αλλά και διαδικασιών. Για αρχή, μην αμελείς το ντεμακιγιάζ. Όταν κοιμάσαι βαμμένη η επιδερμίδα δεν αναπνέει και γίνεται θαμπή και άτονη. Έπειτα, επέλεξε την ιδανική για σένα CC Cream που θα μειώσει τις δυσχρωμίες και θα προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Ολοκλήρωσε με μια πούδρα για ματ αποτέλεσμα, την οποία θα χρησιμοποιήσεις αργότερα για να απομακρύνεις την περιττή λιπαρότητα.

Μυστικό #3: Μάτια
Η Angelina Jolie επιλέγει να τονίζει τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, που δίνουν έμφαση στο σχήμα ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν το βλέμμα. Το μαύρο χρώμα, από την άλλη, ταιριάζει σε όλες ενώ η γραμμή κατά μήκος των ματιών δίνει την ψευδαίσθηση των πιο έντονων και πλούσιων βλεφαρίδων.

How to: Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ της Angelina Jolie - εικόνα 2

Μυστικό #4: Χείλη
Τα χείλη παραμένουν φυσικά με μια λάμψη που δίνει και την τελική κοριτσίστικη πινελιά στο look. Αν δεν διαθέτεις όμως σαρκώδη χείλη, η λύση ακούει στο όνομα περίγραμμα χειλιών. Προμηθεύσου ένα μολύβι σε γήινη απόχρωση και σχημάτισέ τα, δίνοντας έτσι όγκο και σέξι ύφος.




How to: Όλα τα μυστικά του φυσικού μακιγιάζ της Angelina Jolie - εικόνα 3


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ