Follow us

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ 2014: Τα top 30+1 make up looks από τις celebrities

Πάρε ιδέες για εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις υιοθετώντας τις πιο hot τάσεις της σεζόν. 

Χ-Μas Make Up: Τα top 30+1 make up looks από τις celebrities

Πάρε ιδέες για εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις υιοθετώντας τις πιο hot τάσεις της σεζόν.


Η Miss Bloom κάνει zoom στις λεπτομέρειες που κερδίζουν το ενδιαφέρον από τα πιο ξεχωριστά make up looks της χρονιάς:


[gallery ids="90322,90323,90324,90325,90326,90327,90328,90329,90330,90331,90332,90333,90334,90335,90336,90337,90338,90339,90340,90341,90342,90343,90344,90345,90346,90347,90348,90349,90350,90351,90352"]

To berry κραγιόν: Emma Watson. Αν θέλεις να δώσεις μια casual νότα στην εμφάνισή σου συνόδευσέ το με ελαφρύ έως ανύπαρκτο μακιγιάζ στα μάτια για να δώσεις έμφαση στα χείλη.

Το κοραλλί κραγιόν #1: Jessica Chastain. Αποτελεί την ιδανική επιλογή αν είσαι κοκκινομάλλα και θέλεις να είσαι σε πλήρη χρωματική αρμονία.

Το μεταλλικό κραγιόν: Jessica Alba. Μπορεί η λάμψη του να σε τρομάζει, είναι όμως κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου, καθώς μεταμορφώνει απευθείας κάθε beauty look.

Η μεταλλική σκιά (εν συνεχεία): Keira Knightley. Ή αλλιώς πώς θα κάνεις το μακιγιάζ των ματιών σου να ξεχωρίσει χωρίς πολλές κινήσεις. Tip: Εφάρμοσέ την με ένα βρεγμένο πινέλο για μεγαλύτερη ένταση.

Το κόκκινο κραγιόν: Alisson Williams. Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά ένα ρετρό look, απαιτώντας ωστόσο την κυριαρχία, γι' αυτό παρέλειψε το μακιγιάζ στα μάτια σου.

Το λευκό μολύβι: Amber Heard. Αφότου έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου, χωρίς να έχεις κάνει κάτι σπουδαίο, πρόσθεσε λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών. Με ένα μαγικό τρόπο θα αποκτήσεις πιο καθαρό και εντυπωσιακό βλέμμα.

Ta nude χείλη: Cara Delevingne. Με άλλα λόγια, όταν βαριέσαι να βάλεις κραγιόν. Δώσε έμφαση και βάθος στα μάτια ενώ μην ξεχνάς τα πλούσια και πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια.

Έντονα μάτια: Beyonce. Ένα επίσημο μακιγιάζ που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αλλά σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Απέφυγε να φορέσεις σκιά και με «χειρουργικές» κινήσεις περίγραψε τα μάτια σου με μαύρο μολύβι.

Ροζ κραγιόν: Jennifer Lawrence. Μη το φοβηθείς. Μην ξεχάσεις μόνο να δώσεις ένταση στα μάτια σου για να αποφύγεις παρομοιώσεις με την διάσημη κούκλα.

Κοραλί κραγιόν #2: Reese Witherspoon. Για τις ξανθές αποτελεί μια αγαπημένη απόχρωση. Aν την επιλέξεις για το χειμωνιάτικο σου look, μην ξεχάσεις να «ζεστάνεις» το υπόλοιπο πρόσωπο με ένα bronzer, πιο ανοιχτής απόχρωσης από την καλοκαιρινή.

Bronze μακιγιάζ: Jennifer Lopez. Το αγαπημένο όλων μας. Απαιτεί μέτρο στη χρήση των bronzers και φυσικά ισορροπία, που θα φέρουν ιδανικά τα nude χείλη.

Το χρωματιστό eye liner: Rita Ora. Ε ναι, ήρθε η ώρα να το τολμήσεις και να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις μόνο μέσα από το μακιγιάζ σου οτιδήποτε κι αν φοράς.

Τα φουξ χείλη: Cameron Diaz. Για την ακρίβεια δεν είναι ούτε φούξια ούτε ροζ ούτε κόκκινα. Αυτό κάνε κι εσύ! Βρες μια μοναδική απόχρωση και κάνε τη το σημείο κατατεθέν σου.

Το κόκκινο κραγιόν #2: Kylie Minogue. Αν αποφεύγεις τις ματ και αυστηρές αποχρώσεις, επέλεξε την ιδανική για την επιδερμίδα σου και ολοκλήρωσε με μια μπεζ shimmering σκιά στα μάτια για έξτρα λάμψη.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες: Kim Kardashian. Ό, τι κι αν κάνεις μετά τα μάτια σου θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Το natural look: Jessica Chastain. Επειδή όλο και περισσότερες γίνονται fan του εν λόγω μακιγιάζ να πω αυτό: μην ξεχνάς την σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου για να έχεις πάντα αψεγάδιαστο δέρμα που θα αναδείξει οποιοδήποτε μακιγιάζ.

Το κοραλί κραγιόν #3: Karolina Kurkova. Ακολουθώντας τους νόμους των χρωμάτων, το κοραλλί ταιριάζει με το καφέ. Τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσεις μια τέτοια σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο;

Το κόκκινο κραγιόν #3: Marion Cotillard. H ματ εκδοχή απαιτεί μια άψογη εφαρμογή γι' αυτό μην διστάσεις να αφεθείς στα πολύτιμα χέρια ενός μολυβιού χειλιών.

Τα σκούρα χείλη: Rooney Mara. Η πιο hot τάση της σεζόν σε προκαλεί να την δοκιμάσεις δίνοντας έμφαση στο πιο σέξι μέρος του προσώπου σου.

Η καφέ σκια: Κate Beckinsale. Πολύ εύκολα χάνεται όταν είσαι μελαχρινή. Πώς το αποφεύγεις; Δεν ξεχνάς να ολοκληρώνεις το μακιγιάζ σου περιγράφοντας το μισό ή όλο το μάτι με ένα καφέ μολύβι.

Μαύρο eyeliner: Taylor Swift. Κλασική επιλογή για τα βραδινά εορταστικά Looks, ειδικά όταν συνδυάζεται με το πολυαγαπημένο κόκκινο κραγιόν.

Τα μικρά χείλη: Kate Hudson. Όλες έχουν δικαίωμα στο έντονα κραγιόν, με την προυπόθεση βέβαια αυτή η απόχρωση να είναι η ιδανική. Εδώ η ηθοποιός πέτυχε την τέλεια αντίθεση με τα μάτια της. Εσύ;

Το berry κραγιόν #2: Rihanna. Ή αλλιώς πώς μετατρέπεις με μια κίνηση ένα αδιάφορο μακιγιάζ στο απόλυτο βραδινό look. Δες εδώ πώς θα το πετύχεις.

Το κόκκινο κραγιόν #4: Kendall Jenner. Για να σας αποδείξω ότι δεν το προτιμούν μόνο οι μεγάλες σε ηλικία, αλλά και φρέσκα κορίτσια που αγαπούν την κομψότητά του.

Cat eyes: Τάμτα. Το ελαφρύ τράβηγμα των ματιών προς τα έξω δίνει ένα σέξι αποτέλεσμα ενώ ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις κραγιόν, δίνοντάς σου ελευθερία κινήσεων.

Το μοβ κραγιόν: Kim Kardashian. Love or hate? Η τάση του χρώματος επέστρεψε και θέλει τις μελαχρινές να το απογειώνουν συνδυάζοντάς το με ζεστές αποχρώσεις στα μάτια.

Το άχρωμο: Katy Perry. Μερικές φορές είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι όταν όλο το υπόλοιπο look είναι ήδη αρκετά «φορτωμένο».

Το μεταλλικό ροζ: Jennifer Garner. Οι μαμάδες θα το έλεγαν και περλέ. Αίσθηση νεότητας και φρεσκάδας με μια κίνηση, χρώμα που απαραιτήτως πρέπει να τιμήσεις ακόμα και μέσα στις γιορτές.

Το καλοκαιρινό κραγιόν: Elizabeth Banks. Σιγά μην περιμένεις μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Βρες το ιδανικό ρούχο που θα το συνοδεύσει ιδανικά και μεταμόρφωσέ το με ένα μαγικό τρόπο στο πιο χειμερινό χρώμα.

Η γραμμή eyeliner σε nude make up: Rihanna. Το εξειδίκευσα σκοπίμως για να δώσω έμφαση τόσο στο nude μακιγιάζ (hot τάση λέμε) όσο και στο πώς μια γραμμή αλλάζει όλο το βλέμμα και συνεπώς την εμφάνιση.

Η σέξι διάθεση: Sienna Miller. Μπορεί να μην είναι beauty χαρακτηριστικό όμως κάνει το μακιγιάζ και όλο το πρόσωπο να λάμπουν!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ