Follow us

Golden Globes 2015: Τα makeup looks, τα χτενίσματα και οι beauty τάσεις που ξεχώρισαν

Τι εντοπίσαμε στο κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς της 72ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών; 

Beauty Golden Globes 2015: Όλα τα red carpet beauty looks και οι καλύτερες λεπτομέρειες

Τι εντοπίσαμε στο κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς της 72ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών;


Λιτές, χωρίς υπερβολές, λίγο αναμενόμενες, ίσως μουντές, μερικώς τολμηρές, κυρίως φυσικές αλλά πάντα celebrities. Μπορεί το κόκκινο χαλί να μην σημαδεύτηκε από καμία εμφάνιση που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, όμως η πρόοδος έχει σημειωθεί και συνοψίζεται στα εξής:

- Το κόκκινο κραγιόν θεωρείται πλέον μια ξεπερασμένη επιλογή.
- Το natural look απογειώνεται και η φυσική ομορφιά επιτέλους εξυψώνεται.
- Οι όγκοι περιττεύουν.
- Οι vagues και οτιδήποτε έχει να κάνει με ψαλίδι μαλλιών αποτελεί πλέον μονόδρομος.
- Το χρώμα στα νύχια αποφεύγεται σθεναρά.

Τι καταφέραμε όμως εν τέλει να ξεχωρίσουμε από το red carpet;


[gallery ids="91691,91692,91693,91695,91696,91697,91698,91699,91700,91701,91702,91704,91706,91707,91709,91710,91711,91713,91714"]

Τις μεταλλικές αποχρώσεις του glamourous μακιγιάζ της Jessica Chastain σε συνδυασμό με το smokey τελείωμα που επέτειναν το cat eye εφέ. To μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Yves Saint Laurent από τον Makeup Artist Kristofer Buckle

Το ροδαλό χρώμα κραγιόν της Κeira Knightley που περισσότερο έμοιαζε σαν η ίδια να έχει δαγκώσει τα χείλη της παρά να έχει εφαρμόσει κάποιο προϊόν.

Το ατημέλητο updo της Jennifer Aniston, το οποίο από μπροστά δείχνει να είναι σαν όλα τα άλλα, η πίσω πλευρά όμως σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Τα πυκνά φρύδια της Amal Alamuddin Clooney μας υπενθυμίζουν ότι αυτό είναι το μέρος του προσώπου που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Το natural look της Μaria Menounos που δίνει έμφαση στην ομορφιά της. Plus: Το wet look στα μαλλιά της μας ταξίδεψε έως το καλοκαίρι. Δες περισσότερα εδώ.

Το άνισο καρέ της Rosamund Pike σου υποδεικνύει το επόμενό σου κούρεμα!

Το one sided χτένισμα της Reese Witherspoon αποδεικνύει ότι δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Παράλληλα, το bronze μακιγιάζ της ηθοποιού, που έγινε με προϊόντα Laura Mercier, ολοκλήρωσε την λαμπερή της εμφάνιση.

Αν και μας προκάλεσαν εντύπωση τα τόσο «ήσυχα» νύχια της Kelly Osbourne, εστιάζουμε σε αυτά για το αμυγδαλωτό τους σχήμα παράλληλα με το εντυπωσιακό clutch της σε σχήμα μηχανής.

Το faux bob της Alisson Williams που όχι μόνο συνιστά ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα (που ωστόσο προσθέτει χρόνια, γι' αυτό προσοχή) αλλά συνδυάζεται υπέροχα με smokey μακιγιάζ, ξεφεύγοντας από το κλασικό κόκκινο κραγιόν

Τον έντονο συνδυασμό χρωμάτων, ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα, της Naomi Watts. Εσύ θα φορούσες κοραλλί κραγιόν με κίτρινη μπλούζα;

Τις ατημέλητες μπούκλες της Amy Adams που ξεφεύγουν από τις vagues (που προσθέτουν χρόνια, τα έχουμε πει αυτά) αλλά δίνουν και πιο αέρινη διάθεση στο κάθε look.

Την αλαβάστρινη επιδερμίδα της Diane Kruger, που αναδείχτηκε από το natural μακιγιάζ της

Το απόλυτο βραδινό beauty look της Heidi Klum που αποτελείται από: Στημένο μαλλί τύπου vagues όλο στο πλάι, κόκκινο κραγιόν, shimmering σκιά και φυσικά ένα λαμπερό χαμόγελο.

Τη μακριά αλογοουρά της Katie Holmes. Σε άλλη περίπτωση δε θα μας άρεσε αλλά κατάφερε να αναδειχτεί λόγω της απουσίας των περιττών αξεσουάρ.

Tις λάμψεις στα μάγουλα της Kate Beckinsale που φωτίζουν το μακιγιάζ της και δίνουν έμφαση στο δυνατό της σημείο.

Το peachy ρουζ της Kate Hudson, που μας αιφνιδίασε μεν, γιατί το ροζ δείχνει να ταιριάζει ιδανικά στις ξανθές, μας άρεσε δε γιατί συνόδευσε ένα απολύτως φυσικό μακιγιάζ.

Το hair accessory της Salma Hayek που δεν δίστασε να φορέσει λουλούδια στα μαλλιά και να κερδίσει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

Το ιδανικό κόκκινο χρώμα της Emma Stone που δεν είναι ούτε έντονο, ούτε ξεθωριασμένο, ούτε υπερβολικό αλλά το τέλειο!

Το nude σχεδόν λευκό κραγιόν της Jennifer Lopez. Δεν το συστήνουμε σε καμία περίπτωση! Ταιριάζει μόνο σε αυτή!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ