Follow us

10 beauty looks και όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Όλα τα close ups της από την εκπομπή «Το πρωινό» και πώς να τα πετύχεις

Τα μυστικά του μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Όλα τα close ups της από την εκπομπή «Το πρωινό» και πώς να τα πετύχεις

Η make up artist, Γωγώ Νικηφοράκη, τροφοδοτεί τα social media με εντυπωσιακά στιγμιότυπα της Μαίρης Συνατσάκη από την εκπομπή «Το Πρωινό» δίνοντάς μας αφορμή να αναλύσουμε κάθε λεπτομέρεια από τα τόσο ξεχωριστά beauty looks της παρουσιάστριας.


[gallery ids="92349,92351,92352,92353,92354,92355,92356,92359,92362,92365"]

Οι ροζ αποχρώσεις, η λάμψη ενός lip gloss και το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών επιτείνουν το girlie ύφος που εκπέμπουν οι μπούκλες.

Μπορείς να δώσεις ένταση στα μάτια δίνοντας χρώμα μόνο στο κάτω μέρος αυτών. Μην ξεχνάς να ολοκληρώσεις με μια nude απόχρωση στα χείλη για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Δώσε ένταση σε ένα κατά τα άλλα απλό μακιγιάζ εφαρμόζοντας μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών, τονίζοντας έτσι το περίγραμμά τους.

Αν αποφεύφεις το smokey εφέ, εφάρμοσε ένα μαύρο μαλακό μολύβι σε όλο το μήκος των ματιών και έπειτα σβήσε το ελαφρώς. Πρόσθεσε τεχνητές βλεφαρίδες για drama look.

Για να θεωρηθεί πλήρες ένα μακιγιάζ απαιτεί 4 πράγματα: Κραγιόν, eyeliner, σκιά και μάσκαρα. Το ρουζ εννοείται! Με αυτά μπορείς να δημιουργήσεις απότο πιο απλό έως το πιο σύνθετο αποτέλεσμα.

Τα κόκκινα χείλη are always the best idea! Ακόμα και δεν εφαρμόσεις τίποτε άλλο...

Ένα πιο βραδινό μακιγιάζ απαιτεί μεταλλικές αποχρώσεις, ένα από τα trends της εποχής, cat eye look και γενναίες δόσεις μάσκαρα!

Η Μαίρη δεν διστάζει να εφαρμόσει και πιο extreme trends, όπως αυτό που μας γυρίζει στην εποχή των 70s. Δες εδώ λεπτομέρειες.

Αρκετές φορές τα ρούχας μας επηρεάζουν τον τρόπο που θα βαφτούμε. Διάλαξε ένα από τα βασικά χρώματα και κάνε το αυτό να είναι το κυρίαρχο του μακιγιάζ σου.

Τα πιο ανοιχτά χρώμα διεκδικούν μια θέση στα σκούρα του χειμώνα συνοδευόμενα από γήινες αποχρώσεις και ανάλογο outfit.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ