Follow us

SAG - Nails: Τα καλύτερα nail art από το κόκκινο χαλί

Ποια ξεχώρισαν και ποιοι συνδυασμοί μας ξάφνιασαν; 

SAG - Nails: Τα καλύτερα nail art από το κόκκινο χαλί

Περισσότερο τολμηρές από ότι μας έχουν συνηθίσει επενδύοντας κυρίως στην τάση των neutrals ήταν με λίγα λόγια η εικόνα των χεριών (και νυχιών) των celebrities που διέσχισαν το κόκκινο χαλί με αφορμή την 21η Απονομή των Βραβείων SAG.


Ποια όμως ξεχώρισαν και ποιοι συνδυασμοί μας ξάφνιασαν;


[gallery ids="92451,92452,92453,92454,92455,92456,92457"]

Η Camila Alves συνόδευσε με τον καλύτερο τρόπο το μοβ φόρεμά της επιλέγοντας μια natural απόχρωση την οποία όμως «στόλισε» με strass και ένα μεταλλικό βερνίκι στο ένα νύχι.

Δίχως να ξεφύγει από τα συνηθισμένα (και γιατί να το κάνει άλλωστε;) η Jennifer Aniston επέλεξε για μια ακόμα φορά το αγαπημένο της μπορντό που ταίριαζε άψογα με το χρυσό φόρεμά της.

Η Emmy Rossum επέλεξε να δώσει την έμφαση στην εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή τουαλέτα της επιλέγοντας για τα νύχια της ένα διακριτικό γαλλικό μανικιούρ.

Το θέμα της εμφάνισής της ήταν το χρυσό. Ωστόσο για τα νύχια η Maria Menounos ακολούθησε τις χειμερινές τάσεις εφαρμόζοντας μια σκούρα απόχρωση στα νύχια της.

Η Kelly Osbourne δείχνει να έχει συνδεθεί άρρηκτα με το αμυγδαλωτό σχήμα, το οποίο δεν αλλάζει με τίποτα, αλλά και τις γήινες αποχρώσεις, που ταιριάζουν με όλα.

Έχοντας δώσει φως στην εμφάνισή της με μια λευκή δημιουργία, η Reese Witherspoon επέλεξε αφήσει σε natural τόνους τα νύχια της. Εμάς, αν μας ρωτούσε, θα μας άρεσε ένα παστέλ ροζ!

Την ανατροπή έκανε η Sofia Vergara προτιμώντας ένα ελαφρύ ροζ χρώμα για τα νύχια της συνδυαστικά με κόκκινο φόρεμα. Ενώ περιμέναμε κάτι σκούρο ή κάτι nude, αυτή η επιλογή μας ενθουσίασε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ