Follow us

Oscar Nails: Κάνουμε zoom στα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ από το κόκκινο χαλί

Ποιες τάσεις ακολούθησαν οι διάσημες; 

Oscar Nails: Κάνουμε zoom στα πιο εντυπωσιακά manicures από το κόκκινο χαλί

Πάντα διστακτικές σε ότι αφορά τα nail arts και ακόμα πιο προβλέψιμες στα χρώματα που επιλέγουν. Όμως, η απλότητα αυτή είναι που μας αρέσει.

Εκτός, λοιπόν, από τις εντυπωσιακές δημιουργίες, ο φακός των παπαράτσι (και της Missbloom) έκανε ζουμ στα άκρα των celebrities και καταλήγει στα εξής συμπεράσματα:

H Dakota Johnson εκμεταλλεύτηκε λίγο ακόμα τις χειμωνιάτικες τάσεις επιλέγοντας το μπορντό που συνδυάζεται ιδανικά με το κόκκινο χρώμα του φορέματός της.

Αποθεώνοντας τις παστέλ αποχρώσεις, η Gwyneth Paltrow δεν θα μπορούσε να μην τις προτιμήσει και για το μανικιούρ της.

Ένα από τα καλύτερα nail art ήταν αυτό της Jamie Chung, που εφάρμοσε το trend της «ασημόσκονης» ολοκληρώνοντας το παραμυθένιο look της.

Φαν των μεταλλικών αποχρώσεων δείχνει να είναι η Kerry Washington, επιλέγοντας μια ροζ απόχρωση σε χρωματική συμφωνία με το clutch της

Μπορεί να είναι ένα απλό nude όμως η Jennifer Lopez ξέρει να το υποστηρίζει απόλυτα. Το μακρύ και αμυγδαλωτό σχήμα αναδεικνύουν άψογα το μανικιούρ της που συνοδεύεται από πολλά δαχτυλίδια.

Η Margot Robbie έδωσε μια girlie νότα στο κατά τα άλλα σέξι look της επιλέγοντας για τα νύχια της ένα ροζ χρώμα (το κόκκινο, όπως το κραγιόν της, θα μας έκανε πολύ στημένο και καθόλου φρέσκια επιλογή)

Μπορεί να μην είναι κάτι εντυπωσιακό, ακόμα και το χρώμα είναι λίγο έως πολύ συνηθισμένο, όμως μας έκανε εντύπωση που η πάντα minimal Marion Cotillard ενέδωσε στο μπορντό. Εσύ όχι;

Μακριά νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα, τουλάχιστον μιας εβδομάδας gel στο δεύτερο χρώμα του γαλλικού μανικιούρ για την Rita Ora. Σωστή επιλογή, λάθος τα λοιπά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ