Follow us

Beauty Selfie Tips: Όλα τα μυστικά ομορφιάς από τα selfies των επώνυμων Ελληνίδων

Πώς ποζάρουν και τι επιλέγουν να τονίσουν στα στιγμιότυπα που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους; 

Beauty Seflie Tips: Όλα τα μυστικά ομορφιάς από τα selfies των επώνυμων Ελληνίδων
Πώς ποζάρουν και τι επιλέγουν να τονίσουν στα στιγμιότυπα που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους;

Αφήνοντας στην άκρη τις φιλοσοφικές αναλύσεις σχετικά με την μανία των selfie φωτογραφιών, εμείς αντλούμε έμπνευση από τα beauty looks των επωνύμων που γεμίζουν το timeline μας και βρίσκουμε αφορμή να αναλύσουμε τις τάσεις της άνοιξης μέσα από τις πιο όμορφες φωτογραφίες.


[gallery ids="95312,95313,95314,95315,95316,95317,95318,95319,95320,95321,95322,95323,95324,95325,95326,95327,95328,95329,95330,95338"]

Χαλαρές μπούκλες και έντονο κραγιόν, όπως έχει συνδυάσει η Τάμτα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός beauty look που μπορείς να σε συνοδεύσει από το πρωί έως το βράδυ.

Η Μαρία Ηλιάκη τολμά την μεγαλύτερη τάση της εποχής, το natural look, επιλέγοντας ωστόσο να τονίσει τα μάτια της με έξτρα δόσεις μάσκαρα και μια λεπτή γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες.

Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα κραγιόν, στηρίζοντας το mega trend της άνοιξης. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να δώσει ένταση στο βλέμμα της με την χρήση του μαύρου μολυβιού στο εσωτερικό τους.

Τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα και την αγαπημένη φούξια απόχρωση διάλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μια κυριακάτικη βόλτα, μην παραλείποντας φυσικά να δημιουργήσει με ένα foundation μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα

H Mαίρη Συνατσάκη αποδεικνύει ότι το φούξια χρώμα στα χείλη ταιριάζει και στις μελαχρινές, συνδυαστικά με ελάχιστο μακιγιάζ στα μάτια.

Η nude παλέττα αποθεώνεται στο μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού, που δίνει έμφαση στα μάτια με μια γραμμή eyeliner και μαύρο μολύβι κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων.

Η γήινες αποχρώσεις φαίνεται να ταιριάζουν ιδανικά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς τονίζουν διακριτικά τα χαρακτηριστικά της και το χρώμα των ματιών της.

Τα έντονα φρύδια, τα καλά σχηματισμένα μάτια και ένα έντονο κραγιόν που ταιριάζει ιδανικά στον τόνο της επιδερμίδας της αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μακιγιάζ που προτιμά συχνά η Δέσποινα Βανδή.

Φανατική του απαλού μακιγιάζ, η Αλέκα Καμηλά επιλέγει να τονίζει τα μάτια της προσθέτοντας τέλος μια φρέσκια πινελιά χρώματος στα χείλη της.

Έχοντας επιχειρήσει μια πιο ξανθή version των μαλλιών της, η Δέσποινα Καμπούρη δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιδερμίδα της, δημιουργώντας τον ιδανικό καμβά για ένα διακριτικό beauty look.

Το μωβ συνιστά ένα από τα πιο must χρώματα της σεζόν, πόσο μάλλον όταν εφαρμόζεται πάνω στην Demy, κάνοντας εντυπωσιακή αντίθεση με το χρώμα των ματιών της.

Για τις πιο glam εμφανίσεις, η Δούκισσα Νομικού επενδύει στην θηλυκότητα που αποπνέει ένα κόκκινο κραγιόν εντείνοντας το ρετρό look με στημένες vagues και eyeliner.

Το ροζ κραγιόν είναι η αδυναμία της Φαίης Σκορδά, καταφέρνοντας έτσι πάντα να δείχνει φρέσκια, νεανική και με girlie διάθεση.

Η Τάμτα «πάντρεψε», όπως μόνο αυτή ξέρει, το sexy στοιχείο (κόκκινο κραγιόν) με την κοριτσίστικη διάθεση (πλεξίδες) αλλά και με τις τάσεις (καπέλο) σε ένα στιγμιότυπο που μαγεύει..

Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε selfies αλλά το νέο της κούρεμα άξιζε ένα. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, μια σούπερ φρέσκια φούξια απόχρωση στα χείλη και ροδακινί μάγουλα ήταν αρκετά για να εντυπωσιάσουν.

Μια γραμμή eyeliner και χείλη σε γήινες αποχρώσεις είναι το ιδανικό μακιγιάζ για τις ανοιξιάτικες ημέρες, όπως προτείνει και η Αθηνά Οικονομάκου.

Μια καφέ σκιά για έντονο βλέμμα και nude χείλη ήταν η επιλογή της Τζένης Μπαλατσινού, ωστόσο αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, δοκιμάζοντας το καστανό

Αίσθηση υγείας με ροδακινί αποχρώσεις σε χείλη και μάγουλα, όπως εφάρμοσε η Μαίρη Συνατσάκη, δημιουργούν την αίσθηση ενός φυσικού μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι για όλες τις ώρες.

Μια λαμπερή επιδερμίδα, χαλαρά σπαστά μαλλιά και ένα υγιές χαμόγελο είναι τα μυστικά ενός επιτυχημένου selfie. Διδάσκει η Κάτια Ζυγούλη.

H Demy ξέρεις πώς να επιδεικνύει τα δυνατά σημεία του προσώπου της, χρησιμοποιώντας έναν τόνο πιο σκούρο μολύβι χειλιών και τονίζοντας το χρώμα των ματιών της με μαύρο μολύβι στα κάτω βλέφαρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ