Follow us

Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας

Ποιες τάσεις ακολούθησαν οι διάσημες και ποια trends θα μας απασχολήσουν την άνοιξη;

Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας

Ποιες τάσεις ακολούθησαν οι διάσημες και ποια trends θα μας απασχολήσουν την άνοιξη;


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας
H Jennifer Lopez ξέρει καλά πώς να κεντρίζει την προσοχή και να αφοπλίζει τα βλέμματα. Εκτός από τις σέξι εμφανίσεις της, τα beauty looks της 45χρονης Λατίνας είναι πάντα ιδιαίτερα προσεγμένα αν και -κατά περίπτωση- υπερβολικά, με την ίδια βέβαια να τα υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το πάρτι του Vanity Fair, η διάσημη τραγουδίστρια επένδυσε μια ακόμα φορά στις nude αποχρώσεις, εστιάζοντας στην περιοχή των ματιών με μια λίγο πιο ανοιχτόχρωμη σκιά και μια επιβλητική γραμμή μαύρου eyeliner. Tέλος, δεν έλειψαν οι λάμψεις και oι bronze πινελιές για ένα ηλιοκαμμένο εφέ.


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 2
Ένα φρέσκο, λαμπερό και πάντα σύμφωνα με τις beauty τάσεις μακιγιάζ δημιούργησε ο Kristofer Buckle για την Jessica Chastain και την εμφάνισή της την βραδιά των Όσκαρ. Ο καταξιωμένος make up artist προετοίμασε την επιδερμίδα ενυδατώνοντάς την με το Hydro Plumping Re-texturing Serum της Kiehl's, προσθέτοντας παράλληλα μια μικρή ποσότητα από την αγαπημένη κρέμα των stars, την Ultra Facial Cream. Για την χρωματική αρμονία και λάμψη συνέχισε με την BB Cream ενώ για μάτια εφάρμοσε την Creamy Eye Treatment with Avocado και τα χείλη το Lip Balm #1.


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 3
Είναι ωραίο να έχεις κάτι να σε χαρακτηρίζει. Το κόκκινο κραγιόν είναι το δικό της χαρακτηριστικό! Ο λόγος για την Taylor Swift που αγαπάει πολύ αυτό το χρώμα επιλέγοντάς το για κάθε επίσημη εμφάνιση. Τι έχει καταφέρει όμως; Να το κάνει να φαίνεται τόσο κομψό αλλά και τόσο φρέσκο ταιριάζοντας απόλυτο στο νεαρό της ηλικίας της. Σε αυτό βοηθάει πολύ η ισορροπία στο μακιγιάζ, χωρίς να τονίζονται για παράδειγμα παράλληλα και τα μάτια, η καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα και, τέλος, η σωστή απόχρωση κόκκινου, που δεν φαίνεται «βαριά» ή αυστηρή.

Δες και άλλα beauty looks στη σελίδα ii




Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 4
Η λιτότητα, η απλότητα και ο μινιμαλισμός σε όλο του το μεγαλείο. Η Diane Kruger έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, να ξεχωρίζει μέσα από το τίποτα. Έτσι, για την red carpet εμφάνισή της, το μόνο που εφάρμοσε ήταν ένα κόκκινο κραγιόν, το οποίο ταίριαξε ιδανικά με την λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα της.


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 5
Εντύπωση μας προκάλεσε το τόσο φρέσκο και νεανικό look της Kate Upton, οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Το νεαρό μοντέλο βάσισε το μακιγιάζ της στις ροδακινί αποχρώσεις, που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας εν όψει άνοιξης, για μια αίσθηση υγείας αλλά και την απαραίτητη δόση χρώματος.


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 6
Η νικήτρια του Όσκαρ «Α' Γυναικείου Ρόλου», Julianne Moore, δεν χρειάστηκε καμία υπερβολή στο μακιγιάζ της για να λάμψει. Μια σωστή βάση, γήινες αποχρώσεις και έντονο περίγραμμα στα μάτια της ήταν όλα όσα χρειαζόταν για ένα αποτέλεσμα που έδειχνε πολύ φρέσκο και καθόλου επιτηδευμένο. Το look της ηθοποιού επιμελήθηκαν οι experts της L' L'Oreal Paris, οι οποίοι χρησιμοποίησαν για έντονο βλέμμα την μάσκαρα Wings Intenza, για το περίγραμμα των ματιών το Superliner Perfect Slim Black και για τα χείλη την φυσική απόχρωση του Color Riche lipstick Νο 378.



Δες και άλλα beauty looks στη σελίδα iii





Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 7
Η Rosie Huntington-Whiteley αποθέωσε το natural look, αναδεικνύοντας έτσι με τον πιο απλό τρόπο την φυσική της ομορφιά. Τι έκανε την διαφορά; Μια διακριτική γραμμή eyeliner, που ξεκινάει από το μέσο του επάνω βλεφάρου, έδωσε έμφαση στην περιοχή των ματιών επιτείνοντας παράλληλα το cat eye look, ένα από τα trends του χειμώνα.


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 8
Μπορεί οι στυλιστικές της επιλογές να θεωρούνται πάντα υπερβολικές, όμως ποιος έχει να της προσάψει κάτι για το μακιγιάζ της; Η βασίλισσα του contouring, Kim Kardashian, δεν αποχωρίζεται ποτέ το nude κραγιόν της ενώ άλλοτε δίνει έμφαση στα μάτια άλλοτε όχι, υποστηρίζοντας ένα natural look. Αυτή τη φορά, ο make up artist της περίγραψε τα μάτια της με μαύρο μολύβι ενώ δε θα μπορούσε να μην ολοκληρώσει με ψεύτικες βλεφαρίδες που κάνουν το βλέμμα πιο βαθύ και έντονο.


Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας - εικόνα 9
Η Scarlett Johansson κατάφερε να μαγνητίσει μια ακόμα φορά τα βλέμματα όλων με αφορμή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της 87ης Απονομώς των Βραβείων Όσκαρ. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός, brand ambassador του αρώματος The One και τηςσειράς Dolce&Gabbana The Make Up, κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από το εντυπωσιακόμακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε η make up artist των celebrities MaiQuynh με τη βοήθεια της Dolce&Gabbana Beauty.
Η Mai δημιούργησε την ιδανική βάση για το make up με το The Primer, δημιουργώντας ένα λαμπερό και πορσελάνινο καμβά. Η ένταση στα μάτια δόθηκε μέσα την κρεμώδη σκιά Perfect Mono Intense Cream Eye Colour στην απόχρωση Dahlia ενώ το look ολοκληρώθηκε με το νεότερο λανσάρισμα από τη σειρά Dolce&Gabbana Beauty, το Dolce Matte Lipstick, στην απόχρωση Dolce Desire για ένα χρωματικό αποτέλεσμα που παραπέμπει σε πολύτιμους λίθους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ