Follow us

Ένα super tip για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα!

Χρειάζεσαι μια σκιά και δύο αποχρώσεις κραγιόν!

Ένα super tip για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα!

Έχεις μικρά ή κανονικού μεγέθους χείλη και θα ήθελες αυτά να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο ζουμερά; Ορίστε ένας τρόπος να το πετύχεις έχοντας ως σύμμαχο μια σκιά και δύο ή και παραπάνω απόχρώσεις κραγιόν!

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να δώσεις το εφέ μεγαλύτερων χειλιών χωρίς να χρησιμοποιήσεις νυστέρι ή κάποιο υλικό που προσφέρει όγκο; Μην καταφύγεις σε επίπονες τακτικές πριν διαβάζεις τον μαγικό τρόπο που σου προτείνει η MissBloom και μπορείς να πετύχεις με την βοήθεια των καλλυντικών σου.

Δες επίσης:
Άνοιξη 2015: Τα πιο όμορφα κόκκινα κραγιόν

How to:

- Εφάρμοσε για αρχή λίγη ποσότητα concealer γύρω από τα χείλη σου αλλά και σε όλο το μήκος τους. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεις την σταθερότητα και την ποιότητα του χρώματος οριοθετώντας μάλιστα το προϊόν, ώστε να μην βγει έξω από το περίγραμμα.

- Έπειτα, εφάρμοσε με πινέλο στο κέντρο του επάνω χείλους, την λεγόμενη καρδιά, και κατά μήκος αυτού με ανοδική φορά μια ελάχιστη ποσότητα shimmering σκιάς σε μπεζ απόχρωση, που θα δώσει φως στην περιοχή. Παράλληλα, το άνω χείλος αποκτά μια δυναμική και δείχνει εμφανώς πιο ογκώδες.

Ένα super tip για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα!

- Με τη βοήθεια ενός μολυβιού σε παρόμοια απόχρωση με το κραγιόν που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις, περίγραψε το σχήμα των χειλιών σου και έπειτα «γέμισέ» τα με αυτό. Με αυτό τον τρόπο, το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες.

- Ήρθε η ώρα του κραγιόν. Φρόντισε να έχεις μπροστά σου δύο παραπλήσιες αποχρώσεις. Ξεκίνα από το πλάι με μια ταμποναριστή κίνηση την πιο σκούρα απόχρωση κραγιόν. Κάνε το ίδιο, αμέσως δίπλα, ακουμπώντας για μια φορά το κραγιόν της πιο ανοιχτής απόχρωσης. Συνέχισε έτσι σε όλο το άνω και κάτω χείλος. Απόφυγε να ενώσεις και να τρίψεις τα χείλη σου μεταξύ τους.

Extra tip:
Μην ξεκινήσεις την εφαρμογή από το σημείο που ενώνονται τα χείλη σου. Γέμισε χρώμα την περιοχή αυτή μόνο με τη βοήθεια του μολυβιού, το οποίο είναι πιο σταθερό και θα σου επιτρέψει να μην μουτζουρωθείς ύστερα από λίγη ώρα, αρκετή κουβέντα και ένα ποτήρι καφέ.

- Αφότου ολοκληρώσεις τη διαδικασία, με το δάχτυλό σου ή με τη βοήθεια ενός πινέλου, πάρε λίγη ποσότητα από το ένα κραγιόν και λίγη από το άλλο και άπλωσέ την κατά μήκος των χειλιών σου για να ομογενοποιηθεί το χρώμα και να αναμείξεις τις δύο αποχρώσεις. Οι κινήσεις αυτές θα δώσουν μια προοπτική στα χείλη σου τα οποία θα δείχνουν διαφορετικά σε κάθε οπτική γωνία.

Extra tip: Αν είσαι φαν των λαμπερών χειλιών, ολοκλήρωσε με λίγη ποσότητα lip gloss στο κέντρο τους, που θα κρατήσει εκεί την έμφαση κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά.


Ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη Θώδο, make up trainer του Ομίλου FF Group, για τα πολύτιμα tips που μοιράστηκε μαζί μας με την βοήθεια της νέας σειράς κραγιόν του οίκου Dolce&Gabbana, Dolce Matte Lipstick, το πρώτο ματ κραγιόν της συλλογής Dolce&Gabbana Make Up.

Ένα super tip για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα!  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ