Follow us

Τα top beauty looks της Blake Lively

Ποιες τάσεις ακολουθεί και πώς επιλέγει να είναι το μακιγιάζ της;

Τα top beauty looks της Blake Lively

Μια πληθώρα από ιδέες προσφέρουν οι εμφανίσεις της Blake Lively, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Age of Adaline».

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά, επηρεασμένη από το ύφος της ταινίας, που διαδραματίζεται τον 20ο αιώνα, ακολουθεί πιστά το στυλ της εποχής πραγματοποιώντας retro εμφανίσεις αποφεύγοντας τις υπερβολές στο μακιγιάζ και στα χτενίσματα. Επιλέγοντας να δίνει σχεδόν πάντα έμφαση στα χείλη της και στις καλοσχηματισμένες μπούκλες της, η ίδια δεν χάνει ποτέ το προσωπικό της στυλ που για μια ακόμα φορά δε μας περνά απαρατήρητο.


[gallery ids="96521,96522,96523,96524,96525,96526,96528"]

Για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της η Blake Lively επέλεξε να δώσει στην εμφάνισή της έναν retro αέρα μέσα από καλοσχηματισμένες μπούκλες και μια βαθειά χωρίστρα.

Το κραγιόν δείχνει να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της καλλυντικά. Όταν δε το εφαρμόζει φροντίζει να κρατά το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους.

Τις πιο κομψές της εμφανίσεις η ίδια φροντίζει να συνοδεύει με πιο αυστηρά hair stylings, όπως ένα χαμηκό ponytail με sleek μαλλιά και βαθειά φράντζα, για πιο classy εμφανίσεις.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, αυτό κινήθηκε σε φυσικούς τόνους με έμφαση στα μάτια και μια υγιής και λαμπερή απόχρωση στα χείλη.

Οι πιο καθημερινές της εμφανίσεις συνοδεύονται από ατημέλητες μπούκλες και φυσικό μακιγιάζ, χωρίς να λείπει η λάμψη από τα χείλη και τα ζυγωματικά της.

Μεταξύ άλλων, η ίδια προτείνει μια λύση για τα second day hair: Μια χαμηλή αλογοουρά σε αυστηρό ύφος και λίγο όγκο στο πίσω μέρος.

Χωρις να θέλει να αποχωριστεί τις μπούκλες της, η ίδια στόλισε το χτένισμά της με ένα απλό πιάσιμο στο επάνω μέρος, μεταμορφώνοντας απευθείας το look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ