Follow us

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών

Ομαδοποιώντας τις ανάγκες και τα προϊόντα

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών

Μερικοί βασικοί κανόνες για να γλιτώσεις χώρο αλλά και χρήμα.

Έχει γεμίσει το συρτάρι σου με πολλά καλλυντικά εκ των οποίων χρησιμοποιείς μόνο τα μισά; Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Δες πώς μπορείς να ομαδοποιήσεις τις ανάγκες σου και να προμηθεύεσαι μόνο όλα όσα έχεις ανάγκη!

Παλέτες
Ο λόγος ύπαρξής τους δεν είναι μόνο για να συνδυάσεις παραπάνω από 2 αποχρώσεις προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπωσιακά beauty looks αλλά και πρακτικός. Προμηθεύσου μια παλέτα σκιών που περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ώστε να μην περιορίζεις τη φαντασία σου κουβαλώντας μαζί σου μόνο ένα προϊόν.

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών
Η Maybelline New York παρουσιάζει την παλέττα The Nudes. 12 απίστευτες γήινες αποχρώσεις που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας για επιτυχημένα natural look περιμένουν να τις συνδυάσεις και να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα beauty looks (σύντομα στα καταστήματα).


Ενυδατική / Αντηλιακή / Κάλυψη
Όλες οι θεμελιώδεις ανάγκες σε ένα προϊόν. Σηκώνεσαι το πρωί, καθαρίζεις το πρόσωπό σου και αφότου εφαρμόσεις ένα προϊόν είναι έτοιμη για μια δυναμική ημέρα. Πόσο τέλειο είναι αυτό;

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών  - εικόνα 2
Η Garnier παρουσιάζει την 1η BB Cream υψηλής αντηλιακής προστασίας, η οποία προστατεύει αποτελεσματική από την ηλιακή ακτινοβολία έχοντας δείκτη προστασία 50, δίνει ομοιομορφία και λάμψη, ενυδατώνει, αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από τον ήλιο και καταπολεμά τις κηλίδες.


Λάδι ενυδάτωσης για πρόσωπο / μαλλιά και σώμα
Τα ξηρά λάδια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των γυναικών κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος. Γιατί; Η εύκολη εφαρμογή, η ενυδάτωση που προσφέρει και το υπέροχο άρωμα κάνουν το λάδι έναν αξιόλογο σύμμαχο του δέρματος.

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών  - εικόνα 3
Το Vichy Ideal Body - Ξηρό Έλαιο θρέψης απορροφάται άμεσα από τα επιφανειακά στρώματα της κερατίνης στιβάδας προσφέροντας τα μαλακτικά οφέλη του στο σώμα, καθώς φωτίζει, θρέφει και προσφέρει ενυδάτωση για 24 ώρες αφήνοντας ένα σατινέ τελείωμα στην επιδερμίδα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και ω-3 και ω-6, ενισχύει τη λειτουργίας«φραγμού» της επιδερμίδας. Ιδανικό και για το πρόσωπο και για τα μαλλιά.


Bronzer και ρουζ μαζί
Διαφορετικό προϊόν για λάμψη, διαφορετικό για χρώμα, διαφορετικό για κοψίματα, άλλο πινέλο για το ένα άλλο για το άλλο. Κουράστηκες. Αναζήτησε το ιδανικό προϊόν που συνδυάζει τα χρώματα ώστε με το σωστό άγγιγμα του πινέλου στην εκάστοτε περιοχή να καλύπτεις την κάθε σου ανάγκη.

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών  - εικόνα 4
Η νέα sea Flower Bronzing Powder της ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζει όλα όσα θέλεις για χρώμα στα μάγουλα και όλο το πρόσωπο. Προσφέρει άνετη εφαρμογή, απαλή, με διάρκεια, χωρίς να επιβαρύνεται ή να «στεγνώνει» η επιδερμίδα. Το χρωματιστό φιλμ «ενσωματώνεται» ομοιόμορφα προσφέροντας λάμψη και ζωντάνια.


Τα beauty boxes
Η καλύτερη λύση για τις έξυπνες γυναίκες που αγαπούν τα πρακτικά κουτιά, την οργάνωση αλλά και την εξοικονόμηση χρημάτων. Βρες τα πιο hot προϊόντα της αγοράς, σε κανονικό μέγεθος, μέσα σε ένα beauty κουτί που καλύπτει όλες τις beauty ανάγκες σου.

Το www.organicbrands.gr παρουσιάζει τo πρώτο Organic Beauty Box που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο υπέροχα πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα ομορφιάς. Το καλύτερο; Μόνο στην τιμή των 12€!

Πώς να εξοικονομήσεις λεφτά από την αγορά καλλυντικών  - εικόνα 5

Συγκεκριμένα το Black African Soap Try Me Kit περιλαμβάνει 7 προϊόντα:

1) Moroccan Natural - 100% Φυσικό Μαύρο Μαροκινό Σαπούνι με Τεϊόδεντρο 250ml - 14,50€
2) Moroccan Natural - 100% Άργιλος Rhassoul 50gr - 3,90€
3) Moroccan Natural - 100% Φυσική Λούφα Απολέπισης 8cm - 4,50€
4) Alteya Organics - 100% Οργανικό Ροδόνερο 10ml - 1,80€
5) Alteya Organics - Αφρίζον Καθαριστικό Προσώπου με Αγριοτριανταφυλλιά & Μήλο 3ml - 0,50€
6) Eco cosmetics - Ενυδατική Κρέμα Προσώπου με Ρόδι & Παπάγια 3ml - 0,50€
7) Eco cosmetics - Αφρίζον Καθαριστικό Προσώπου με Πράσινο Τσάι & Φύλλα Ελιάς 3ml - 0,50€

Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες.
Tηλ επικοινωνίας: 2310 22 07 22

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ