Follow us

Τα καλύτερα beauty looks της Chiara Ferragni

Μέσα από τα selfies της ίδιας στο Instagram

Τα καλύτερα beauty looks της Chiara Ferragni

Μπορεί να είναι διάσημη στο fashion blogging όμως η Chiara Ferragni εξακολουθεί να μας κάνει να την αγαπούμε περισσότερα μέσα από τα εντυπωσιακά selfies της, που μας δίνουν πληθώρα ιδεών για το μακιγιάζ και το hair styling για την άνοιξη που διανύουμε.


[gallery ids="96973,96974,96975,96976,96977,96978,96979"]

H αγαπημένη fashion blogger προτιμάει συνήθως να τονίζει των χρώμα των ματιών της της με μια γραμμή eyeliner και nude λάμψη στα χείλη.

Για τα χρέη μιας ακόμα φωτογράφησης, η Chiara υιοθέτησε το trend των δύο γραμμών eyeliner, στο επάνω και το κάτω βλέφαρο, ένα look που συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό χτένισμα με πλούσιο όγκο.

Για την καθημερινότητά της η ίδια επενδύει στην φυσική της ομορφιά εφαρμόζοντας μια σκιά σε γήινες αποχρώσεις και λίγο ροδακινί ρουζ

Το ιδανικό spring look σύμφωνα με την Blonde Salad αποτελείται από ένα ροζ κραγιόν και έντονες μπούκλες, ενώ τα φρύδια παραμένουν πυκνά και καλοσχηματισμένα

Την έχεις φανταστεί ποτέ ξανθιά και με αφέλειες; Κι όμως, η Chiara δεν διστάζει να πειραματιστεί, μόνο όμως για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Από τις επιλογές της δε θα μπορούσε να λείπει το κόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει ιδιαίτερα δίνοντας μια σέξι διάθεση στο beauty look της.

Το sleek hair look με χωρίστρα στη μέση, οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες, μια γραμμή eyeliner και ένα ελαφρύ lip gloss είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν απόλυτα την πιο διάσημη blogger του κόσμου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ