Follow us

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση

Που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση

Ετοιμάζεσαι να βγεις και θέλεις να προσθέσεις την τελευταία πινελιά για να λάμψεις; Κανόνισες έξοδο απευθείας μετά τη δουλειά και θέλεις να ανανεώσεις το beauty look σου; Ορίστε μερικές λύσεις της τελευταίας στιγμής, που όμως δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν:

Φως στα μάτια
Ένα φωτεινό βλέμμα είναι ικανό να κλέψει τις εντυπώσεις. Αν όμως δεν έχεις χρόνο για έναν υπνάκο, εμπιστεύσου τα καλλυντικά σου, τα οποία έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσουν την περιοχή των ματιών στην στιγμή.

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση

How to: Εφάρμοσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών ή μπεζ μολύβι στο εσωτερικό αυτών. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα, φωτεινά και, κυρίως, ξεκούραστα. Εναλλακτικά, εφάρμοσε μια σκιά σε μεταλλική απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο για έξτρα φως και trendy look.

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση - εικόνα 2
Παλέττα Bobbi Brown – Sandy Nudes Collection


Λάμψη στα πόδια
Θέλεις να αναδείξεις τις καλλίγραμμες γάμπες σου, που με τόση προσπάθεια έχεις κατακτήσει μετά από ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο; Κάνε το με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο, συνδυάζοντας μια μεταξένια αίσθηση αλλά και βαθιά ενυδάτωση.

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση - εικόνα 3

How to: Εφάρμοσε στα πόδια σου λίγη ποσότητα JOHNSON’S® Baby Oil, που χαρίζει διάφανη λάμψη στην επιδερμίδα ενυδατώνοντάς την 10 φορές περισσότερο από άλλες λοσιόν, με σκοπό να αναδείξεις την ελκυστική λάμψη των ποδιών σου παράλληλα με την μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Tip: Μην διστάσεις να χρησιμοιήσεις το JOHNSON’S® Baby Oil είτε σε στεγνή είτε σε νωπή επιδερμίδα, μετά το ντους.

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση - εικόνα 4
JOHNSON’S® Baby Oil



Αέρινο χτένισμα
Προτίμησε να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, ώστε να δείχνουν ανάλαφρα και μη επιτηδευμένα, με σκοπό να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες. Εναλλακτικά, πιάσε τα μισά και άφησε τα υπόλοιπα κάτω, δίνοντας έτσι έμφαση στις γωνίες του προσώπου σου.



4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση - εικόνα 6
Το Le Petit Marseillais προσφέρει έξτρα λάμψη και αναζωογόνηση στα μαλλιά με το νέο σαμπουάν που φωτίζει τις ξανθές ανταύγειες ενώ ενυδατώνει σε βάθος χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού και το έλαιο από σιτάρι που περιέχει


Λάμψεις στο μπούστο
Δώσε έμφαση στο δυνατό σημείο κάθε γυναίκας, το μπούστο, τονίζοντάς το με ελαφριές λάμψεις. Το κόλπο αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θες να απομακρύνεις τα βλέμματα από άλλα μέρη για τα οποία ίσως νιώθεις ανασφάλεια.

How to: Με ένα χοντρό πινέλο εφάρμοσε λίγη ποσότητα από το bronzer σου στο μπούστο και τα κόκκαλα του λαιμού, αφήνοντας αυτό το μέρος του σώματος να κλέψει τις εντυπώσεις.

4 beauty tips για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση - εικόνα 7
Glam Bronzer, L' Oreal Paris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ