Follow us

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps

Και πώς θα τα πετύχεις

Insta-Beauty: Το μυστικό για τέλεια snaps

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό μυστικό για ένα τέλειο στιγμιότυπο; Εμείς το βρήκαμε!

Καλοκαρινές εξορμήσεις, παραλίες, βραδινές εμφανίσεις, φωτογραφίες με μαγιό και καλοκαιρινά outfits, όλα αποτυπωμένα σε φωτογραφίες. Τι έχουν όλα αυτά κοινό; Εσένα! Αν δεν θέλεις να προσθέσεις κανένα φίλτρο στην φωτογραφία σου αλλά η επιδερμίδα σου παρ' όλ' αυτά να ακτινοβολεί, φρόντισε γι' αυτήν με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιο είναι το μυστικό; Μα φυσικά η σωστή ενυδάτωσή της. Η διαδικασία της ενυδάτωσης είναι απαραίτητη για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, η οποία δείχνει πάντα ξεκούραστη, ανανεωμένη και νεανική, γεγονός που ξεχωρίζει σε κάθε στιγμιότυπο σου. Δώσε ένα boost ενυδάτωσης στο σώμα σου εφαρμόζοντας το απόλυτο trend του καλοκαιριού.

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps - εικόνα 2

To JOHNSON’S® Baby Oil είναι το προϊόν που δεν μπορεί να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Ύστερα από την εφαρμογή του νιώθεις την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης στην επιδερμίδα σου, ενώ η μεταξένια αίσθηση σε μαγεύει από το πρώτο άγγιγμα.

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps - εικόνα 3

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps - εικόνα 4

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps - εικόνα 5

Μην διστάσεις να αντικαταστήσεις το συνηθισμένο σου ενυδατικό προϊόν με το JOHNSON’S® Baby Oil και χάρισε στην επιδερμίδα σου τέλεια ενυδάτωση και μοναδική απαλότητα. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο λάδι «σφραγίζει» δέκα φορές περισσότερη υγρασία στο δέρμα ενώ είναι πολύ απλό στην εφαρμογή σου, καθώς απλώνεται μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα.

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps - εικόνα 6

Insta-Beauty: Το super beauty μυστικό για τέλεια snaps - εικόνα 7



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ