Follow us

Το ιδανικό μακιγιάζ για την ζέστη

Ακολούθησε τις οδηγίες και πέτυχε το ιδανικό look για τις ημέρες του καλοκαιριού

Ακολούθησε τις οδηγίες και πέτυχε το ιδανικό look για τις ημέρες του καλοκαιριού

πώς να βάφομαι όταν κάνει ζέστη

Όταν κάνει ζέστη, το μόνο που θες είναι να δείχνεις μουτζουρωμένη με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, επειδή τα καλλυντικά σου έχουν αρχίσει να «λιώνουν». Και αναρωτιέσαι: «πώς να βάφομαι όταν κάνει ζέστη;».

Πώς θα πετύχεις να φαίνεσαι φρέσκια, λαμπερή και καλοκαιρινή, ακόμα και όταν το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο; H Miss Bloom σου προτείνει το απόλυτο summer look, το οποίο, μάλιστα, μπορείς να πετύχεις σε 5', ενώ είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση.

Oρίστε η απάντηση στην ερώτηση: πώς να βάφομαι όταν κάνει ζέστη;

Βήμα 1ο: Η σωστή βάση

Για να πετύχεις το ιδανικό μακιγιάζ, πρέπει να χτίσεις επάνω σε μια στέρεη βάση. Οι επιλογές που έχεις είναι δύο:

Η αρχή της ημέρας απαιτεί ενυδάτωση, παράλληλα, με αντηλιακή προστασία αλλά και ελαφριά κάλυψη. Και επειδή, λόγω της ζέστης, δεν θέλεις το αποτέλεσμα να δείχνει βαρύ και να έχει το εφέ μάσκας, επίλεξε να συνδυάσεις όλες τις ανάγκες του δέρματος σε ένα προϊόν, όπως ένα αντηλιακό με χρώμα.

Το ιδανικό μακιγιάζ για την ζέστη
H αντηλιακή, antispot, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου κόκκινο σταφύλι με SPF50 και χρώμα του Korres καλύπτει όλο το φάσμα περιποίησης του δέρματος καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή αντηλιακή προστασία, κλινικά αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, αντιρυτιδική φροντίδα, ενυδάτωση και ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας.

Μιας και ζέστη δεν κάνει μόνο το πρωί, αλλά και το βράδυ, μην παραλείψεις, πριν από οτιδήποτε άλλο, να εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα σου, για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση, πάνω στην οποία θα τοποθετήσεις το foundation, για την απαραίτητη κάλυψη και ομοιομορφία.

Βήμα 2ο: Χρώμα στα μάτια

Απόφυγε τις σκιές και το έντονο layering στην περιοχή των ματιών, που ίσως δημιουργήσει σύντομα το εφέ «ματιών ρακούν». Αντ' αυτού βασίσου στο καλοκαιρινό αποτέλεσμα και την cool διάθεση που αποπνέει μια μάσκαρα σε χρώμα, η οποία έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει όλο το beauty look σου.

Η Diorshow συνδυάζει τη θρυλική δύναμη της XXL βούρτσας με μια απίστευτα εύπλαστη κρέμα για επαγγελματικό όγκο σαν "extension βλεφαρίδων". Η σύνθεσή της είναι αδιάβροχη για να μην έχεις να σκας για τίποτα. Εφάρμοσε με κινήσεις "ζιγκζαγκ" και πρόσθεσε στρώσεις για να δημιουργήσεις σταδιακά τον όγκο.

Βήμα 3ο: Μάγουλο βερύκοκο

Εμείς θα αλλάξουμε λίγο το φρούτο και θα προτείνουμε να εμπιστευτείς την κομψότητα και την ουδετερότητα των nude αποχρώσεων, που ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και δεν βαραίνουν το αποτέλεσμα. Τοποθέτησε το ρουζ με ένα κοφτό πινέλο στο μήλο και τράβηξε ελαφρώς προς το αυτί, χωρίς ωστόσο να επιμείνεις, καθώς έρχεται το επόμενο βήμα.

Το Blush Color στην απόχρωση 129 Pearly Peach από Radiant χαρίζει ζωντανό χρώμα με ματ ή περλέ απόχρωση στα «μήλα» του προσώπου.

Βήμα 4o: Οι πάντα απαραίτητες λάμψεις

Μπορεί να έχουμε απλοποιήσει πολύ τα βήματα, όμως δεν ξεχνάμε ποτέ να λάμπουμε και να δείχνουμε ξεχωριστές μέσα από απλούς τρόπους, που δεν απαιτούν τίποτε άλλο, παρά μόνο ένα χοντρό πινέλο και μερικές κινήσεις. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι η κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού είναι το strobing. Θέλεις να ακολουθήσεις το trend; Διάβασε εδώ περισσότερα.

To Shimmer Brick από Bobbi Brown είναι μία πολυτελής σύνθεση από μαργαριτάρια που αντανακλά λάμψη και φως χαρίζοντας υπέροχη μαυρισμένη επιδερμίδα «ζεσταίνοντας» το beauty look σου.

Βήμα 5ο: Τα ζουμερά χείλη

Το τελευταίο βήμα αφορά τα χείλη, για τα οποία θέλεις διάρκεια αλλά και ένα gloss αποτέλεσμα. Απόφυγε τις σκληρές υφές που αφυδατώνουν τα χείλη και εμπιστεύσου, ένα ακόμα καλοκαίρι, την γοητεία των ζουμερών χειλιών, που κερδίζουν πάντα έξτρα πόντους σε κάθε εμφάνιση.

Το πιο διάσημο lip balm ήρθε στα Sephora! Είναι το Diamond Lip Balm από Huda Beauty, ένα ελαφρώς χρωματισμένο με γυαλιστερό φινίρισμα κραγιόν, κατασκευασμένο από μείγμα καταπραϋντικών συστατικών για τα χείλη σας.

Βήμα 6ο: Ενυδάτωση όλη μέρα!

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μία επιδερμίδα που λάμπει αλλά και είναι ικανή να κρατήσει αναλλοίωτο το μακιγιάζ για όλη μέρα. Εφόσον έχεις προνοήσει και έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα του skincare σου το πρωί πριν από όλα τα παραπάνω βήματα, τότε μάλλον νιώθεις ασφάλεια.

Όμως, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με την έκθεση στον ήλιο, τον ιδρώτα αλλά και τις εξωτερικές επιθέσεις και την προσπάθεια της επιδερμίδας να αμυνθεί, μεγάλο μέρος από την υγρασία της χάνεται.

Εσύ όμως είσαι εδώ να της το δώσεις πάλι πίσω και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

To Jowae Hydrating Water Mist είναι ένα ενυδατικό νερό περιποίησης που ενυδατώνει, δροσίζει και ξυπνά τη λάμψη της επιδερμίδας ενώ αυτή ανακτά την ισορροπία της. Μπορείς να το εφαρμόσεις και το πρωί, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης, μία κίνηση ομορφιάς εμπνευσμένη από τις κορεατικές λοσιόν, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού έχει ένα μαγευτικό άρωμα που σε χαλαρώνει αμέσως!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ