Follow us

Το super tip που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Διδάσκει η Jennifer Lopez

Το super tip που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Τι θα έλεγες αν σου αποκαλύπταμε ότι υπάρχει ένας εύκολος και απλούστατος τρόπος να μεγαλώσεις τα χείλη σου;

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε, ότι αυτό το κόλπο δε το έχουμε ξανασυζητήσει. Ωστόσο, τώρα που το είδαμε εφαρμοσμένο και ειδικά πάνω στην Jennifer Lopez, θεωρήσαμε ότι ήταν η σωστή στιγμή να το επαναφέρουμε, να το αναλύσουμε εκ νέου και να καταλήξουμε στο ότι τελικά, μάλλον, αυτό το καλοκαίρι πρέπει να το εφαρμόσουμε.

Όλος αυτός ο λόγος για τα ombre χείλη. Σου το είπαμε, δεν μιλάμε για κάτι νέο. Δες όμως παρακάτω, μερικές φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο της JLο και διάβασε τη συνέχεια.

Το super tip που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Το super tip που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα  - εικόνα 2

Η 46χρονη πλέον τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τις nude αποχρώσεις για να υιοθετήσει το trend.

Τι κρατάμε από την παραπάνω πρόταση:
Nude αποχρώσεις: Οι αποχρώσεις που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτή την εποχή, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα catwalks και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, για κάθε περίσταση. Plus: Αναδεικνύουν ιδανικά την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα.
Ombre χείλη: Με τις γήινες αποχρώσεις η ίδια ακολούθησε το εν λόγω trend, δίνοντας με αυτό τον τρόπο έμφαση αλλά και όγκο στα χείλη της, μη ρισκάροντας να χαρακτηριστεί η ίδια υπερβολική και το μακιγιάζ της αδιάφορο.

Το super tip που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα  - εικόνα 3

Ποια όμως η διαφορά;
Η ίδια εφάρμοσε το trend με μια μικρή παραλλαγή, δηλαδή τόνισε το περίγραμμα των χειλιών της με ένα σκούρο μολύβι χειλιών και γέμισε τα χείλη με nude lip gloss. Όμως, δεν άφησε το μολύβι να δείχνει σκληρό και παλιακό, αλλά αυτό παρασύρθηκε από το lip gloss με αποτέλεσμα να «σβήνει» σταδιακά και να δημιουργεί ένα σέξι εφέ.

Το super tip που κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα  - εικόνα 4

Ηοw to:
- Χρειάζεσαι δύο αποχρώσεις κραγιόν, μια σκούρα και μια πιο ανοιχτή, ή ένα σκούρο μολύβι χειλιών και ένα ανοιχτότερο κραγιόν ή lip gloss.
- Περίγραψε τα χείλη σου με το σκούρο μολύβι χειλιών και γέμισε τις άκρες με το σκούρο κραγιόν, αφήνοντας το κέντρο άδειο. Στο σημείο αυτό πέρασε το κραγιόν ή lip gloss ανοιχτότερης απόχρωσης.

Αν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Lopez, παραλείπεις το σκούρο κραγιόν και εφόσον έχεις περιγράψει τα χείλη σου με ένα σκούρο μολύβι χειλιών, εφαρμόζεις το lip gloss, μην ξεχνώντας να το περάσεις και επάνω από το μολύβι!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ