Follow us

Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις τώρα, μέχρι να μπει το φθινόπωρο!

Για να είσαι πάντα μέσα στις τάσεις και να δείχνεις σέξι

Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις τώρα, μέχρι να μπει το φθινόπωρο!
Για να είσαι πάντα μέσα στις τάσεις και να δείχνεις σέξι

Επέστρεψες από τις διακοπές σου και οι γύρω σου έχουν αρχίσει να σου εύχονται «Καλό χειμώνα». Είτε σε χαροποιεί, είτε όχι, έχεις αρχίσει να μπαίνεις σε άλλο mood, το οποίο έχει επιπτώσεις σε ποικίλους τομείς. Πες μου ότι δεν ζαχάρωσες ένα γλυκό πλην σκούρο μοβ, λίγο πριν την απόφαση για το χρώμα των νυχιών σου; Η μεταβατική περίοδος μέχρι το φθινόπωρο είναι πάντα η πιο βαρετή, γιατί βρίσκεσαι ανάμεσα στα έντονα χρώματα και τα ζωηρά prints και τις πιο ουδέτερες επιλογές με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί σε κάθε εικόνα.

Όσον αφορά τον τομέα του μακιγιάζ, οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές, ωστόσο περιορισμένες ως προς την χρωματική παλέτα. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη. Δε θα φορέσεις από τώρα το μπορντό κραγιόν, που σημειωτέον θα είναι η τάση του χειμώνα, αλλά πόσο ακόμα να παίζεις με τις μεταλλικές αποχρώσεις και υγρές υφές, πόσο μάλλον όταν πας στο γραφείο στις 8 το πρωί.

Τι κάνεις; Ακολουθείς την πεπατημένη και εμπιστεύεσαι, μια ακόμα φορά, τις καλύτερες σου φίλες, τις γήινες αποχρώσεις, που δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Μπορεί να τις θεωρείς βαρετές αλλά:
- Είναι τρομερά σέξι επιλογή γιατί τονίζουν την φυσική ομορφιά χωρίς υπερβολές.
- Δεν μαρτυρούν ότι είσαι βαμμένη (αυτό αφορά στους άντρες, που δεν καταλαβαίνουν και πολλά αλλά τρελαίνονται με τις γυναίκες που δεν φαίνονται σαν να φορούν μάσκα)
- Είναι το μακιγιάζ που σε συνοδεύει από το πρωί έως το βράδυ.
- Σου δίνει τη δυνατότητα να εξακολουθήσεις να εφαρμόζεις τις λάμψεις και τις bronze πινελιές σου αλλά και να ολοκληρώσεις με ένα πιο σκούρο ή ανοιχτό κραγιόν, ανάλογα με τις διαθέσεις.
- Ταιριάζει σε όλες! Και αυτό θέλουμε να το πιστέψεις.
- Αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα σου.
- Δεν απαιτεί πολύ χρόνο, ούτε πολλά προϊόντα.

Το ιδανικό nude μακιγιάζ για την εποχή υιοθέτησε η Emily Ratajkowski, η οποία αποτέλεσε και την έμπνευση για το συγκεκριμένο θέμα.

Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις τώρα, μέχρι να μπει το φθινόπωρο!

Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις τώρα, μέχρι να μπει το φθινόπωρο! - εικόνα 2

Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις τώρα, μέχρι να μπει το φθινόπωρο! - εικόνα 3

Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις τώρα, μέχρι να μπει το φθινόπωρο! - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ