Follow us

Πώς να δημιουργείς την τέλεια επιδερμίδα με το μακιγιάζ

Η beauty blogger Mαρία Σταμάτη μας δίνει τις 9 απόλυτες συμβουλές, τρικ και καλλυντικά για τέλεια επιδερμίδα και κάλυψη στο μακιγιάζ

Η Beauty Blogger μας δίνει τις 9 απόλυτες συμβουλές, τρικ και καλλυντικά για τέλεια επιδερμίδα και κάλυψη στο μακιγιάζ

Η beauty blogger Μαρία Σταμάτη μας δίνει τις απόλυτες συμβουλές, τρικ και καλλυντικά για τέλεια επιδερμίδα και κάλυψη στο μακιγιάζ


«Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Αυτό ισχύει φυσικά και στο μακιγιάζ για αυτό και οι κορυφαίοι make up artists εστιάζουν την προσοχή τους στο πόσο σημαντικό είναι το να δημιουργείς αρχικά τον τέλειο καμβά – επιδερμίδα και μετά να συνεχίζεις με το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών.

Και μπορεί το κραγιόν και η μάσκαρα να είναι το προϊόν φετίχ για τις περισσότερες γυναίκες, όμως ας είμαστε ειλικρινείς: ποια μπορεί να πει όχι στο concealer που θα καλύψει τους μαύρους κύκλους της ή στο foundation που θα αναδείξει την επιδερμίδα της; Προφανώς καμία!

Τι πρέπει λοιπόν να θυμάσαι όταν αναζητάς τα ιδανικά για εσένα προϊόντα κάλυψης;

1. Το foundation που χρησιμοποιείς είναι το σωστό όταν ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και αναδεικνύει την ομορφιά του γυμνού δέρματος.

2. Να ζεσταίνεις το foundation στα δάχτυλα σου, προκειμένου η εφαρμογή να είναι πιο ομοιόμορφη.

3. Να δοκιμάζεις το foundation στο πρόσωπο και όχι στα χέρια σου, αφού η επιδερμίδα των χεριών δεν έχει το ίδιο χρώμα με του προσώπου.

4. Αν έχεις ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, κοκκινίλες, εμφανείς πόρους και λεπτές γραμμές, πριν από το foundation να χρησιμοποιείς ένα primer, το οποίο προετοιμάζει το δέρμα και βοηθάει το make up να διαρκεί περισσότερο.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, make up artists της Max Factor, λέει χαρακτηριστικά για το primer:
«είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τη δημιουργία της τέλειας βάσης και είναι εξαιρετικό με τις λιπαρές επιδερμίδες. Τα συστατικά που δίνουν ματ όψη απορροφούν την περίσσεια του σμήγματος και παρατείνουν τη διάρκεια του foundation. Το primer είναι εξαιρετικό, έχει πραγματικά μεταξένια λεία αίσθηση στην επιδερμίδα».»...


Δες ολόκληρο το νέο post του Beauty Icon Blog από την Μαρία Σταμάτη εδώ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ