Follow us

Πώς να συνδυάσεις τα πουλόβερ σου με το μανικιούρ σου: 14+1 γιορτινοί συνδυασμοί

Συνδυάσαμε τα πιο hot χρώματα στα βερνίκια νυχιών με τα πιο stylish πουλόβερ

Πώς να συνδυάσεις τα πουλόβερ σου με το μανικιούρ σου: 14+1 γιορτινοί συνδυασμοί

Συνδυάσαμε τα πιο hot χρώματα στα βερνίκια νυχιών με τα πιο stylish πουλόβερ

Αναρωτιέσαι αν συνδυάζεται το βερνίκι με τα ρούχα που φοράς; Αν θέλεις να είσαι σε πλήρη αρμονία, πρέπει από εδώ και πέρα να φροντίζεις και αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια. Πάρε γιορτινές ιδέες μέσα από τους συνδυασμούς που έκανε η MissBloom:



[gallery ids="90226,90227,90228,90229,90230,90231,90232,90233,90234,90235,90236,90237,90238,90239,90242"]

Συνόδευσε τις γήινες αποχρώσεις με έντονα χρώματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. (Πλεκτό, Zara / Βερνίκι, Burberry, Elderberry407

Για μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα διάλεξε ένα χρώμα από αυτά που έχει το αγαπημένο σου πουλόβερ και εφάρμοσέ το ως βερνίκι στα νύχια σου. (Πουλόβερ, Burberry Prorsum, mytheresa.com / Βερνίκι, Chanel, Phenix 687)

Αν η επιλογή του πουλόβερ θεωρείται υπερβολική και ικανή να κερδίσει τις εντυπώσεις τότε επίλεξε για τα νύχια σου μια γήινη και ουδέτερη απόχρωση. (Μπλούζα, Attrattivon, store.attrattivo.gr / Bερνίκι, The Body Shop, 730 Almond Kiss)

Μην ξεχνάς ποτέ την κλασική αξία του μαύρου -χρώματος που ταιριάζει και με τα περισσότερα κομμάτια αλλά και με το χειμερινό τοπίο. (Πουλόβερ, H&M / Βερνίκι, Seventeen Supreme, 34)

Όταν τα χρώματα των ρούχων σου φαίνονται μουντά, άρπαξε τη δυνατότητα να παίξεις με διάφορες ανοιχτές και μη συμβατικές αποχρώσεις στα νύχια. (Πουλόβερ, Celestion / Βερνίκι, Burberry, Τealblue 427)

Μεταξύ άλλων, οι κλασικοί και πάντα αγαπημένοι συνδυασμοί θα κρατούν πάντα μια θέση στην καρδιά μας. (Πουλόβερ, Α.P.C / Βερνίκι: Mac, Richly Endowed, 300)

Δώσε σέξι χαρακτήρα σε ένα ιδιαίτερο πουλόβερ συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο χειμερινό χρώμα, το μπορντό. (Πουλόβερ, Tailor Made / Βερνίκι: Ruby Last, 867, Maybelline Super Stay)

Αν θέλεις να εφαρμόσεις το trend της σεζόν, τις μεταλλικές αποχρώσεις, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες με ένα «ήσυχο» κομμάτι. (Πουλόβερ, iHeart, koolfly.com / Βερνίκι: Bobbi Brown, Bordeaux Fireside)

Αν προτιμήσεις τις παστέλ αποχρώσεις για το outfit σου φρόντισε να δώσεις έμφαση στα άκρα σου με ένα έντονο χρώμα της ίδιας παλέτας. (Πουλόβερ, Μarks & Spencer / Βερνίκι, The Body Shop, 610 Crazy For Blue)

«Μπλέξε» άφοβα τα χειμερινά χρώματα μεταξύ τους δημιουργώντας funky συνδυασμούς ιδανικούς για χαλαρές εμφανίσεις (Πουλόβερ, topshop.com / Βερνίκι: ck one color)

Οι λιγότερο τολμηρές και ρομαντικές δε θα αφήσουν στο ντουλάπι τις ανοιχτές αποχρώσεις, αλλά θα τις χρησιμοποιήσουν σε συνδυασμό με παστέλ αποχρώσεις για girlie looks. (Πουλόβερ, Pink Woman / Βερνίκι, tuck it in my tux, Essie)

Τι πιο επίκαιρο και χριστουγεννιάτικο από το κόκκινο χρώμα; Δεν ταιριάζει μόνο με ένα πουλόβερ αλλά με όλες τις χειμερινές σου επιλογές. (Πουλόβερ, stylebop.com / Βερνίκι: Dior, 762)

Το ροζ έχει κρατήσει για να τα καλά μια θέση στην γκαρνταρόμπα αλλά και μέσα στο νεσεσέρ μας δίνοντας φως στο μπουντό αλλά τόσο αγαπημένο γκρι χρώμα. (Πουλόβερ, Tezenis / Βερνίκι: bump up the pumps, Essie)

Μην διστάσεις να προσθέσεις ένα ακόμα χρώμα στο look σου επιλέγοντας ένα σκούρο βερνίκι που θα συνδυαστεί άψογα με το πολύχρωμο πουλόβερ σου. (Πουλόβερ, Tommy Hilfiger/ Βερνίκι: Dior, 990)

Το λευκό χρώμα στα νύχια κυριαρχεί και τον χειμώνα και εσύ δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις με ένα πουλόβερ με γήινες αποχρώσεις (Πουλόβερ, Isabel Marant, net-a-porter.com / Βερνίκι, Innocence 101, Dolce&Gabbana [Διαθέσιμα από τον Ιανουάριο])

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ