Follow us

Αρώματα Issey Miyake «L’ Eau d’Issey»

Με αγορές αρώματος Issey Miyake των 50ml και άνω, δώρο ένα beauty kit με «L’ Eau d’Issey» Body Lotion 50ml και Shower Cream 50ml

Άρωμα Issey Miyake «L’ Eau d’Issey»

Με αγορές αρώματος Issey Miyake των 50ml και άνω, δώρο ένα beauty kit με «L’ Eau d’Issey» Body Lotion 50ml και Shower Cream 50ml, μόνο στα καταστήματα Sephora

Το πιο απλό αλλά και απαραίτητο συστατικό δεν είναι άλλο από το νερό, από τις ευεργετικές ιδιότητες του οποίου εμπνεύστηκε ο Issey Miyake για τη δημιουργία του πρώτου «L’ Eau d’Issey» το 1992. Το άρωμα σύμβολο του αυθεντικού μινιμαλισμού, της κλασικής απλότητας και της φρεσκάδας απέκτησε φανατικούς οπαδούς οι οποίοι λατρεύουν μέχρι σήμερα τον αναζωογονητικό χαρακτήρα του.

Αρώματα Issey Miyake «L’ Eau d’Issey»

Στον αέρινο, λουλουδάτο χυμό του γυναικείου «L’ Eau d’Issey Eau de Toilette» υπερισχύουν το κυκλάμινο, ο λωτός, η παιώνια και οι νότες ξύλων, ενώ στο αντρικό «L’ Eau d’Issey Pour Homme» το γεράνι, η μέντα, η κανέλα και το white musk εξασφαλίζουν ιδιαίτερα δροσερή και ταυτόχρονα αρρενωπή αύρα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα άρωμα Issey Miyake των 50ml και άνω και μαζί με αυτό να πάρεις δώρο ένα beauty kit με «L’ Eau d’Issey» Body Lotion 50ml και Shower Cream 50ml, μόνο στα καταστήματα Sephora.

Αρώματα Issey Miyake «L’ Eau d’Issey» - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ