Follow us

Μια σειρά αντηλιακών που προσφέρει όλα όσα ζητάς!

Γιατί έχεις μόνο ένα δέρμα. Φρόντισέ το

Μια σειρά αντηλιακών που προσφέρει όλα όσα ζητάς!

«Έχετε μόνο ένα δέρμα. Φροντίστε το με Daylong™» προτρέπει η εταιρεία Galderma, που είναι αφοσιωμένη στην δερματολογική επιστήμη, παρουσιάζοντας τη σειρά αντηλιακής προστασίας Daylong™ με δυνατό πλεονέκτημα την υψηλή της ποιότητα.

Ο ήλιος αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό της χώρας μας, αλλά και της αγαπημένης μας εποχής, του καλοκαιριού. Είναι υπέροχος και μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι και λαμπεροί, προσφέροντας παράλληλα την πολύτιμη για τον οργανισμό μας βιταμίνη D. Παρά τις αρνητικές επιπτώσεις (πρόωρη γήρανση, καρκίνο του δέρματος και άλλες βλαβερές συνέπειες) που προκαλεί η μη προστατευμένη έκθεση ή υπερέκθεση σε αυτόν, δεν πρέπει να φοβάσαι ή να αποφεύγεις τον ήλιο αλλά να τον απολαμβάνεις ανέμελα.

Μια σειρά αντηλιακών που προσφέρει όλα όσα ζητάς!

Παράλληλα, λόγω των έντονων κλιματικών αλλαγών και της έντασης της ηλιακής ακτινοβολίας, η ανάγκη για προστασία κρίνεται απαραίτητη όλο το χρόνο. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Με την σειρά αντηλιακών Daylong™, η οποία καλύπτει τις ανάγκες για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε περίσταση. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος ενηλίκων, παιδιών αλλά και after sun προϊόντων που παρέχουν αξιόπιστη προστασία και ανακούφιση.

Μια σειρά αντηλιακών που προσφέρει όλα όσα ζητάς!  - εικόνα 2

So hot:
Επίσης, σε επιλεγμένα φαρμακεία υπάρχουν διαθέσιμα τα ειδικά βραχιολάκια Daylong, τα οποία μετρούν την ποσότητα του ήλιου στην οποία εκτίθεσαι και αλλάζουν χρώμα για να δείξουν την τρέχουσα κατάσταση προστασίας του δέρματός σου.

Τα δερματολογικά ελεγμένα αντηλιακά της σειράς Daylongεφαρμόζονται στο δέρμα χωρίς να αφήνουν κολλώδη αίσθηση, χάρη στην ειδική λιποσωμική λοσιόν που διαθέτουν, ενώ παράλληλα περιέχουν ενισχυμένα φίλτρα UV κατά της ηλιακής ακτινοβολίας και έχουν σύνθεση ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.



Τα αντηλιακά Daylong™ διατίθενται μόνο σε φαρμακεία. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκέψου την επίσημη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/daylongglobal και στο www.daylong.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ