Follow us

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο!

Η beauty blogger Μαρία Σταμάτη παρουσιάζει τον απόλυτο σύμμαχο των γυναικών

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο!

Το βλέπεις αυτό το νεσεσέρ;

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο!

Μέσα του, λοιπόν, κρύβει το απόλυτο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο, το οποίο ήδη η Jessica Alba έχει χρησιμοποιήσει και έχει λατρέψει!

Ποιο είναι; Η συσκευή αποτρίχωσης προσώπου Face της Braun. Πρόκειται για ένα σύστημα περιποίησης προσώπου, που είναι τόσο μικρό όσο μια μάσκαρα και το οποίο συνδυάζει δύο «υπηρεσίες».

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο! - εικόνα 2

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο! - εικόνα 3

Η πρώτη είναι η υπηρεσία αποτρίχωσης και γίνεται με την μικρή κεφαλή, η οποία αφαιρεί με απόλυτη ακρίβεια ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες του προσώπου και πιο συγκεκριμένα από το μέτωπο, τα φρύδια (από πάνω και ανάμεσα), το άνω χείλος, το πηγούνι και τα μάγουλα. Ξέχασε, λοιπόν, τα τσιμπιδάκια χειρός, τις κρέμες και τα αποτριχωτικά κεριά και ζήσε μια αισθητά πιο γρήγορα και αποτελεσματική διαδικασία αποτρίχωσης! Και αν σου αρέσουν οι αριθμοί και οι συγκρίσεις, η συγκεκριμένη συσκευή αφαιρεί έως και 4 φορές πιο κοντές τρίχες από ό,τι το κερί.

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο! - εικόνα 4

Η δεύτερη υπηρεσία είναι ο καθαρισμός προσώπου και γίνεται με τη βούρτσα καθαρισμού. Γιατί χρειάζεσαι μια βούρτσα για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου; Γιατί μόνο έτσι καταφέρνεις να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνισή της. Με τη συσκευή Face της Braun ο καθαρισμός που κάνεις είναι 6 φορές πιο αποτελεσματικός από τον καθαρισμό με το χέρι, αφού απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, ενώ οι μικροταλαντώσεις απολεπίζουν απαλά και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο! - εικόνα 5

Η συσκευή Face της Braun είναι πανεύκολη στη χρήση της και είναι το εργαλείο που πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια. Ωστόσο μερικά tips είναι πάντα απαραίτητα:

1. Με τον καθαρισμό με τη βούρτσα προσώπου, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις το τζελ ή το υγρό καθαρισμού που χρησιμοποιείς καθημερινά.
2. Για λόγους υγιεινής, κράτησε τη συσκευή αποτρίχωσης Face μόνο για εσένα. Αν η κολλητή σου ζηλέψει, τότε δεν έχεις παρά να της κάνεις μία δώρο!
3. Πριν κάνεις αποτρίχωση, να είσαι σίγουρη ότι η επιδερμίδα σου είναι καθαρή.
4. Απέφυγε να χρησιμοποιήσεις την κεφαλή αποτρίχωσης πάνω στις βλεφαρίδες. Αντιθέτως μπορείς να τη χρησιμοποιείς για να αφαιρέσεις μεμονωμένες τρίχες ανάμεσα ή πάνω από τα φρύδια, αλλά όχι για να τους δώσεις σχήμα.
5. Μετά από κάθε αποτρίχωση, να καθαρίζεις την κεφαλή με το βουρτσάκι καθαρισμού.

Αυτό είναι το τέλειο gadget ομορφιάς για το πρόσωπο! - εικόνα 6



Εσύ λοιπόν, πότε θα αγοράσεις τη δική σου συσκευή Face της Braun;


Πολλά φιλιά,
Μαρία


Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on Pinterest: Maria Stamati

Previous: Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή ,αναδημοσίευση,ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οιπαραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίαςκαι τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ