Follow us

Όσα όσα χρειάζεσαι για την πλήρη επαναφορά του δέρματος μετά το καλοκαίρι

Όλα τα προϊόντα σε ένα κουτί στην καλύτερη τιμή

Όσα όσα χρειάζεσαι για την πλήρη επαναφορά του δέρματος μετά το καλοκαίρι

Επέστρεψες από τις διακοπές και αναζητάς τα ιδανικά προϊόντα που θα σου προσφέρουν ότι έχει ανάγκη τώρα η επιδερμίδα σου για να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς; Η Miss Bloom το βρήκε.

Το νέο Organic Beauty Box του organicbrands.gr προσφέρει σε εσένα και το δέρμα σου όλα τα essentials για να νιώσεις ότι επανήλθες δυναμικά και είσαι έτοιμη για την έλευση του φθινοπώρου. Συγκεκριμένα, το νέο Organic Beauty Box περιέχει 6 προϊόντα, τα best sellers της αγοράς, τα 3 από αυτά σε κανονικά μέγεθος και τα 3 σε συσκευασία δείγματος, και κοστίζει μόνο 15 ευρώ, ενώ έρχεται στην πόρτα του σπιτιού σου για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σου.

Όσα όσα χρειάζεσαι για την πλήρη επαναφορά του δέρματος μετά το καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, μέσα στο box ομορφιάς θα βρεις:

Το Οργανικό Έλαιο Καρύδας Jason / USDA Organic 450ml - 13.90 ευρώ
Το παρθένο βιολογικό έλαιο Καρύδα προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση σε όλο το σώμα ενώ είναι πλούσιο σε θρεπτική βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες καθώς λιώνει στο πρώτο άγγιγμα χαρίζοντας απαράμιλλη φροντίδα στο δέρμα και στα μαλλιά σας.
Τι προσφέρει;
- Θρέφει το πολύ ξηρό, αφυδατωμένο και «σκασμένο» δέρμα
- Τιθασεύει το φριζάρισμα και τα δυσκολοχτένιστα μαλλιά
- Βοηθά στην ελαχιστοποίηση της ψαλίδας και στο σπάσιμο της τρίχας
- Λειαίνει τα «σκασμένα» χείλη
- Μαλακώνει την περιοχή γύρω από τα νύχια
- Ανακουφίζει από την ξηρότητα που προκαλείται από τον ήλιο και τον άνεμο.
*Πάνω απο 25°C το προιόν Coconut butter oil υγροποιείται. Eίναι καλύτερα να διατηρείτε κατά τούς καλοκαιρινούς μήνες το προιόν στο ψυγείο.

Το Οργανικό Αφρόλουτρο με Μονόι και Καρύδα Bio Seasons 300ml - 4.50 ευρώ
Το οργανικό πιστοποιημένο αφρόλουτρο προσφέρει απόλυτη χαλάρωση ενώ το υπέροχο άρωμα Μονόι και Καρύδας χαρίζει ένα αίσθημα απόλυτης ευεξίας και χαλάρωσης μεταφέροντάς σε σε μια υπέροχη παραλία της Ταϊτής!

Το Moroccan Natural - Φυσική Λούφα Απολέπισης 8cm - 4.50 ευρώ
Αυτό το αγνό και απαλό σφουγγάρι απολέπισης μειώνει τις τοξίνες, απαλύνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα. Είναι φτιαγμένο από ρίζες Vetiver, που είναι γνωστό για τις προστατευτικές, καταπραϋντικές, ηρεμιστικές και τονωτικές του ιδιότητες ενώ έχει ένα λεπτό, ξύλινο άρωμα.

Την αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών Antipodes με Εκχύλισμα Ακτινίδιου 3ml - 2.50 ευρώ
Μια πλούσια αλλά ταυτόχρονα απαλή και εύκολα απορροφήσιμη κρέμα ματιών, η οποία, όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά, διεγείρει τη σύνθεση της παραγωγής κολλαγόνου έως και 82%.

Την Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Antipodes ''Vanilla Pod'' 5ml - 2.50 ευρώ

Η εντατική ενυδατική κρέμα ημέρας Antipodes Vanilla Pod Hydrating Day Cream είναι εύκολα απορροφήσιμη που διατηρεί όμορφο, φρέσκο ​​και ζωντανό το πρόσωπό σας. Περιέρχει 100% αγνό έλαιο αβοκάντο, έλαιο βανίλιας & αγριοτριανταφυλλιάς, αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φύλλων Kawakawa, Βιταμίνες A, B, C, E, Χλωροφύλλη, Ωμέγα 3, 6 και 9 , Μέλι Manuka και Βούτυρο καριτέ!

Την Αναπλαστική κρέμα νυκτός Antipodes ''Avocado Pear'' 5ml - 2.50 ευρώ

Μια καταπληκτική αντιγηραντική κρέμα νυκτός με αναζωογονητικά πολύτιμα εκχυλίσματα που ενυδατώνουν και παρέχουν αντιγηραντική προστασία!


Διάβασε περισσότερα και μάθε πώς μπορείς να το αποκτήσεις στο www.organicbrands.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ