Follow us

Φθινόπωρο 2013: Τα πιο επίκαιρα χτενίσματα με μπούκλες τώρα

Από τα beach waves μέχρι και τις στυλιζαρισμένες μπούκλες που θυμίζουν τη δεκαετία του '20, πάρε ιδέες και δες συμβουλές για θηλυκά hair looks

Πώς να αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες

Το hair trend που δε θα αποχωρίζεσαι φέτος το χειμώνα είναι το curly chic. Αν δυσκολεύεσαι με τα σγουρά χτενίσματα, δες τι συμβουλές προτείνουμε για το τέλειο hairstyle με μπούκλες:


[gallery ids="62907,62912,62915,62916,62918,62921,62931"]

The bigger, the better: Ο όγκος στα μαλλιά είναι κολακευτικός για το πρόσωπό σου και προσθέτοντας μια φυσούνα για μπούκλες στο πιστολάκι σου, εύκολα θα αποκτήσεις το look.

Η Diane Kruger προτιμά τις χαλαρές μπούκλες για την εμφάνισή της σε τηλεοπτικό show. Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες με μεγάλο ψαλίδι και χτένισέ τα με μια μεγάλη βούρτσα. Ψέκασε hairspray και είσαι έτοιμη!

Ζηλέψαμε τα beach waves της Gisele στο φετινό Met Gala και από τότε λατρεύουμε το σπρέι θαλασσινού νερού. Δες τον οδηγό για το τέλειο beach hair εδώ.

Η Rosie Huntington-Whiteley πάντα εντυπωσιάζει με τη θηλυκή παρουσία της. Για να αντιγράψεις το hairstyle της ίσιωσε τα μαλλιά σου και πέρνα μόνο τις άκρες με ένα ψαλίδι για μπούκλες.

Στο show του οίκου Bottega Veneta είδαμε χτενίσματα που μας θύμισαν τη Jodie Foster. Στερέωσε τη φράντζα σου με ένα τσιμπιδάκι, πέρασε τα υπόλοιπα μαλλιά σου με ψαλίδι για μπούκλες και κρέπαρέ τα μέχρι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το signature hairstyle της Chiara Ferragni είναι τα κυματιστά μαλλιά. Χρησιμοποίησε ένα κεραμικό κώνο σε σπαστά μαλλιά γι' αυτό το ανάλαφρο χτένισμα.

Η νέα τάση στις μπούκλες είναι τα έντονα κύματα στα μαλλιά. Για να πετύχεις το catwalk hairstyle του Just Cavalli, εφάρμοσε αφρό για όγκο σε βρεγμένα μαλλιά, στέγνωσέ τα, πέρασέ τα με σίδερο για κυματιστά μαλλιά και ψέκασέ τα με ένα anti-frizz προϊόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ