Follow us

Άνοιξη 2014: Τα πιο stylish αξεσουάρ για τα μαλλιά

Τα στολισμένα χτενίσματα ανήκουν στα hot hair trends της Άνοιξης 2014. Πάρε ιδέες από τα πιο όμορφα looks που εντοπίσαμε στην πασαρέλα

Αξεσουάρ Μαλλιών

Τα στολισμένα χτενίσματα ανήκουν στα hot hair trends της Άνοιξης 2014. Αν θέλεις να βγεις από την μονοτονία, αλλά δεν τολμάς να επιχειρήσεις μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σου, τότε κάνε την πιο safe κίνηση, στολίζοντας τα μαλλιά σου με εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Λουλούδια, στέκες, τσιμπιδάκια και μεταλλικά στοιχεία είναι μερικά από όσα επέλεξε η MissBloom από τις πασαρέλες της Άνοιξης. Πάρε και εσύ ιδέες και ξεκίνα την εφαρμογή:


[gallery ids="75395,75396,75397,75399,75400,75401,75402,75403,75404,75405,75406,75407,75408,75409"]

Μην διστάσεις να αφήσεις ακάλυπτα τα τσιμπιδάκια σου, καθώς η νέα τάση θέλει να στολίζουν τα μαλλιά σου ενώ παράλληλα τα συγκρατούν. (Αnna Sui)

Ο οίκος Dolce&Gabbana έχει δείξει ότι δεν προτιμά τον μινιμαλισμό, τοποθετώντας όσα περισσότερα αξεσουάρ γίνεται σε ένα χαλαρό σινιόν απο πλεξίδες.

Εν όψει της άνοιξης, φόρεσε στο κεφάλι σου ένα στεφάνι από λουλούδια, στα μη στυλιζαρισμένα και χαλαρά πιασμένα μαλλιά σου. (Dolce&Gabbana)

Τα φουλάρια και οι κορδέλες επανέρχονται για να δώσουν boho αέρα στα ανοιξιάτικα look σου (Alexis Mabille)

Το καπέλο βρίσκει τον εντυπωσιακό του αντικαταστάτη στο γείσο, που εκτός από ένα ιδανικό αξεσουάρ σε προστατεύει από τον ήλιο (Marni)

Η φαντασία για το τι μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου δεν έχει όρια. Ο οίκος Missoni το αποδεικνύει περίτρανα.

Ο Zac Posen τοποθετεί στα μαλλιά μικρά ανθάκια και προσφέρει στην κάθε εμφάνιση μια απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας και νεότητας.

Μικρά ψήγματα χρυσού σε μαλλιά με όγκο αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για να πετύχεις εντυπωσιακά μαλλιά και μεγάλες δόσεις λάμψεις. (Lela Rose)

Ο Elie Saab μας σύστησε την πιο κομψή version της στέκας, σε μεταλλικές αποχρώσεις, που δίνει έμφαση στο πάνω μέρος του κεφαλιού, σαν μια μικρή τιάρα.

Boho κοσμήματα στο κεφάλι και ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά είναι η τάση που ακολούθησε η Anna Sui και λατρέψαμε.

Τι κάνεις αν επιθυμείς να προσθέσεις μεγαλύτερες δόσεις ανοιξιάτικης διάθεσης; Ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια μεταμορφώνεται σε στεφάνι και εσύ σε ρομαντική Χαβανέζα. (Anna Sui)

Αναζήτησε στην αγορά τα καλύτερα και πιο κομψά αξεσουάρ με πολλά χρώματα και girlie χαρακτήρα. (Anna Sui)

O Jason Wu ακολούθησε τις αυστηρές τάσεις και τα χαμηλά ponytails, κρύβοντας ωστόσο διακριτικά το κοκκαλάκι με ένα μεταλλικό αξεσουάρ, που απογειώνει το απλό χτένισμα.

Τα τρουκς, η τάση της χειμερινής σεζόν, προστέθηκαν στα αξεσουάρ μαλλιών και ο Valentino τα τοποθέτησε σε αυστηρά χτενίσματα με μοναστηριακό στυλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ