Follow us

Καρέ: Οι celebrities υιοθετούν την τάση της σεζόν

Όλες οι εκδοχές του καρέ μέσα από τις εμφανίσεις των Μαρία Ηλιάκη, Ζέτα Μακρυπούλια, Σμαράγδα Καρύδη και άλλων

Καρέ: Οι celebrities υιοθετούν την τάση της σεζόν

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια με καρέ μαλλιά, η MissBloom συγκέντρωσε όλες τις celebrities που επιλέγουν το κομψό hair look, που αποτελεί πλέον την τάση της σεζόν.


[gallery ids="76916,76917,76918,76919,76920,76921,76922,76923,76924,76925,76926,76927"]

Το ιδανικό κούρεμα για την ίδια φαίνεται πως έχει βρει η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία προτιμάει το μακρύ καρέ εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Μαρία Ηλιάκη λανσάρει μια ανανεωμένη εκδοχή του καρέ σε πιο μακρύ μήκος, κάνοντάς το άλλοτε σπαστό και άλλοτε ίσιο, ενώ οι ανάλαφρες μύτες του δίνουν μια φρέσκια διάθεση.

Η Σμαράγδα Καρύδη ενέδωσε πριν λίγους μήνες στην γοητεία του καρέ, προσφέροντάς του πάντα ρετρό δόσεις με ελαφριές μπούκλες και χωρίστρα στο πλάι.

Ύστερα από την ριζική αλλαγή που τόλμησε η Κατερίνα Καραβάτου, κόβοντας κοντά τα μαλλιά της, έρχεται η μεταβατική περίοδος, στην οποία διατηρεί ένα καρέ με πολύ όγκο και μύτες, που αγκαλιάζουν το πρόσωπό της.

Ο σοβαρός της χαρακτήρας συνοδεύεται και από ένα αυστηρό καρέ, που την έχει σημαδέψει. Ωστόσο, η Σία Κοσιώνη ξέρει πώς να το κάνει να ξεχωρίζει, μέσα από το ιδιαίτερο χρώμα και τα ατημέλητα χτενίσματα.

Το μακρύ καρέ τόλμησε και η Μαρί Κυριακού για αυτόν τον χειμώνα, που της προσδίσει έναν σοβαρό χαρακτήρα αλλά και girlie διάθεση.

Τον ορισμό του καρέ αντιπροσωπεύει η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία εκτός από κοντό μήκος έχει επίσης υιοθετήσει χοντρές αφέλειες.

Η Πέμυ Ζούνη δίνει μια καλοκαιρινή διάθεση στο καρέ χτένισμά της, αφήνοντας τα φυσικά σγουρά μαλλιά της να κλέψουν την παράσταση.

Δυναμικό come back έκανε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από την εμφάνισή της στο Just the 2 of us, επιλέγοντας να εφαρμόσει ένα ασσύμετρο καρέ και αυστηρό sleek αποτέλεσμα.

Την αλλαγή έκανε φέτος και η Σάσα Σταμάτη, η οποία έκοψε κοντά τα μαλλιά της κρατώντας ωστόσο μια πιο «ήσυχη» και στυλιζαρισμένη κουπ.

Χρώμα και κοντό μήκος συνδυάζονται άψογα, όπως απέδειξε πρόσφατα η Shaya, που έκοψε τα μαλλιά της καρέ αλλά τους έδωσε την απαραίτητη λάμψη με ένα φλογερό κόκκινο.

Για το τέλος κρατήσαμε την μεγάλη έκπληξη των ημερών, την Ζέτα Μακρυπούλια, που παρά το κοντό μήκος διατηρεί απόλυτα την σέξι εικόνα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ