Follow us

Μαρία Μπεκατώρου: Μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς και περίποίησης των μαλλιών της

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Yupiii.gr και την Beauty Editor, Βασιλική Καρανζογιάννη

Μαρία Μπεκατώρου: Μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης των μαλλιών της

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι το νέο πρόσωπο της Garnier και μοιράζεται αποκλειστικά με όλες τις θαυμάστριές της τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης των μαλλιών της.

Η κάμερα του Yupiii βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του διαφημιστικού για τη νέα κρέμα βαφή μαλλιών Color Sensation της Garnier, με πρωταγωνίστρια τη όμορφη παρουσιάστρια. Λαμπερή, πετυχημένη, αλλά ταυτόχρονα πολύ προσιτή και γλυκιά, ήταν μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η Garnier και τα βρήκε στο πρόσωπο της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία πλέον εκπροσωπεί τη νέα καμπάνια της βαφής μαλλιών Color Sensation και πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ «Το δικό μου Ξανθό».


Μια selfie για την MissBloom από τη Μαρία Μπεκατώρου


Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Hair Expert της Garnier, Νικόλας Βιλλιώτης, από τη βαφή με το υπέροχο ξανθό Color Sensation, έως το τελικό hair styling που απογείωσε το look στα μαλλιά της. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία με την Garnier» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου και πρόσθεσε: «Όλη η εταιρεία με αγκάλιασε! Χαίρομαι πολύ γιατί μαζί με τον Νικόλα Βιλλιώτη, βρήκα το δικό μου ξανθό στη βαφή Color Sensation!».


Η Μαρία Μπεκατώρου με τη Βασιλική Καρανζογιάννη


Παράλληλα, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα του Yupiii και στη Βασιλική Καρανζογιάννη για αυτή τη συνεργασία αλλά και για τα μυστικά της για τέλεια, λαμπερά μαλλιά. Δες εδώ το βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ