Follow us

Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες

Ποιες σταρ κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις επιλογές τους; Eξυπνα tips για να αντιγράψεις το look τους εύκολα!
Από τη Λήδα Κοτταροπούλου

malia_sfaires


Στην 69η απονομή των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Beverly Hilton Hotel του Beverly Hills εκτός από τους νικητές της βραδιάς, κέρδισαν τις εντυπώσεις και οι λαμπερές εμφανίσεις (και κομμώσεις) των διάσημων σταρ.




Chic Chignon
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες

Από τις πιο απλούς και comme il faut κότσους που είδαμε, αυτός της ηθοποιού Jessica Alba. Η χωρίστρα στο πλάι σε συνδυασμό με τη κομψή φράντζα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού κολακεύουν πολύ το πρόσωπο ενώ στο πίσω μέρος τα μαλλιά είναι πιασμένα με φουρκέτες χαλαρά λίγο πιο πάνω από τον αυχένα.
Tip: Για τέλειο αποτέλεσμα δημιούργησε πρώτα με το ειδικό ψαλίδι απαλούς κυματισμούς και δώσε έμφαση στη λάμψη τους ψεκάζοντας ένα σπρέι για λάμψη.


Πολύτιμα Αξεσουάρ
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 2

Ανέδειξε το χτένισμά σου προσθέτοντας αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως στέκες με στρας, τσιμπιδάκια με απλικαρισμένα μοτίβα, βελούδινες κορδέλες ή ακόμα και φρέσκα λουλούδια και κάνε τη διαφορά. Για τη βραδιά της απονομής, η Charlize Theron συνόδεψε τη λευκή Dior τουαλέτα της με φυσικό μακιγιάζ και με μια αστραφτερή στέκα στα μαλλιά της. Ο κότσος της είναι χαμηλός και καταλήγει στο πλαϊνό μέρος του σβέρκου δίνοντας ένα πιο 30 's ύφος.
Tip: Συνδύασε αυτό το χτένισμα με ένα χυτό φόρεμα τύπου τσάλρεστον.

Κότσος με Όγκο
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 3

Η Claire Danes επέλεξε και εκείνη για τη λαμπερή βραδιά να πιάσει να μαλλιά της ψηλά. Ο όγκος στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της έδωσε μια πιο glam εικόνα στο απλό σινιόν της.
Tip: Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι, κρέπαρε τα μαλλιά σου από το αντίθετο πλάι από αυτό που έκανες τη χωρίστρα και ψέκασε με λακ τις ρίζες τους. Για μεγαλύτερη σταθερότητα πιάσε πρώτα τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι σε μια αλογοουρά και στη συνέχεια στριφογύρισέ τα γύρω από αυτό για να δημιουργήσεις το σινιόν.

Easy Updo
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 4

Με μακριά λευκή τουαλέτα Atelier Versace και φλογερό κόκκινο κραγιόν, η Angelina Jolie γοήτευσε με την παρουσία της. Τα μαλλιά της λεία και λαμπερά είναι τραβηγμένα όλα προς τα πίσω και πιασμένα σε ένα κλασικό κομψό σινιόν.
Tip: Συνδύασε το χτένισμα αυτό με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

Glam Queen
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 5

Με λαμπερή ασημένια τουαλέτα και ένα από τα πιο πρωτότυπα χτενίσματα της βραδιάς, η Nicole Richie τράβηξε πάνω της όλα τα φλας!
Tip: Ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου και κρέπαρε όλο το επάνω μέρος του κεφαλιού για να τους χαρίσεις πλούσιο όγκο. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τρία μεγάλα τμήματα, στη συνέχεια στερέωσε τα δύο πλαϊνά ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού και άσε το μεσαίο τμήμα να πέφτει πάνω από αυτά.

Sexy Κυματισμοί
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 6

H Reese Witherspoon, πιο sexy από ποτέ, επέλεξε μια κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα Zac Posen, γοητευτικό μαύρο αϊλάινερ στα μάτια και ατημέλητα κυματιστά μαλλιά.
Tip: Από τα πιο εύκολα και με σίγουρη επιτυχία χτενίσματα απαιτούν μήκος και όγκο στα μαλλιά. Με το ειδικό ψαλίδι δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς, στη συνέχεια άνοιξε τις μπούκλες με τα δάκτυλά σου και τέλος αναποδογύρισε το κεφάλι σου τινάξοντας τα μαλλιά για αποκτήσουν όγκο και αυτό το πιο ατημέλητο look.

Short Cut
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 7

Η Michelle Williams κέρδισε τη χρυσή σφαίρα του πρώτου γυναικείου ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία “Επτά Ημέρες με την Μέριλυν” αλλά και τα θετικά σχόλια για την κομψή παρουσία της στα φετινά βραβεία. Το μοναδικό στυλ της ολοκληρώνουν τα κοντά a la garcon μαλλιά της τα οποία και στόλισε για τη βραδιά με μια όμορφη μαύρη κορδέλα με διακριτικά στρας.
Tip:
Αν έχεις κοντά μαλλιά για μια πιο glam εμφάνιση πρόσθεσε κάποιο αξεσουάρ όπως η Michelle Williams ή ένα ποστίς στην ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σου.

Half Up
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 8
H όμορφη σχεδιάστρια του οίκου Marchesa, η Georgina Chapman συνδύασε το πληθωρικό φόρεμά της και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της με ένα λιτό και μίνιμαλ χτένισμα πιάνοντας προς τα πίσω μόνο τα μαλλιά από το επάνω μέρος του κεφαλιού και αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της.
Tip: Το χτένισμα αυτό θα δώσει νεανικό και boho ύφος στην εμφάνισή σου. Προϋπόθεση τα μαλλιά σου να δείχνουν λαμπερά και υγιή.

Λαμπερές Βαγκ
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 9

Με χαλαρές βάγκ ανέδειξε η Julianne Moore τα πλούσια κόκκινα μαλλιά της για τη βραδιά της απονομής.
Tip: Ιδανικό χτένισμα για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου και τα μακριά μαλλιά σου. Προϋποθέτει μήκος και λάμψη στα μαλλιά και ταιριάζει καλύτερα με φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους ή έχουν βαθύ ντεκολτέ.

Sleek Look
Tα πιο όμορφα χτενίσματα στις Χρυσές Σφαίρες - εικόνα 10
Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ “Το Κορίτσι με το Τατουάζ”, προτίμησε να πιάσει τα κοντά μαλλιά της σε μια μικρή αλογοουρά τονίζοντας την ιδιαίτερη ομορφιά της και τα γοητευτικά πράσινα μάτια της.
Tip:
Για να αποκτήσεις το look της Rooney Mara ίσιωσε τα μαλλιά σου, κάνε μια αυστηρή χωρίστρα στο πλάι, τραβήξτε τα προς τα πίσω και πιάστε τα σε μια αλογοουρά ή σε ένα σφικτό χαμηλό σινιόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ